Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokahúgom úgy leégetett...

Az unokahúgom úgy leégetett hogy az nem igaz, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban lesz az esküvőnk,aki készítette a ruhámat,ma délelőtt át is hozta személyesen. Itt volt néhány barátnőm,egyetemi évfolyamtársam, a nagymamám és az anyukám,nagy volt az izgalom,meg persze a készítő is itt maradt,hátha van valami végső igazításra szükség. Felvettem,mindenkinek nagyon tetszett,pont olyan lett,mint vártam,nagyon tetszik. A nagy örömködés közepette betoppant az unokahúgom,és elkezdte pocskondiázni a ruhát (nem tudta,hogy aki varrta is jelen van,mert nem ismerte),hogy ennek gagyi az anyaga,olyan mintha egy 5 éves varrta volna,kispórolták belőle az anyagot stb... Kb megfagyott a levegő,mire anyukám kituszkolta a konyhába és felvilágosította,hogy mi a helyzet és lesz szíves befogni...nem győztem magyarázkodni a varrónőnek,aki kínosan mosolygott és látszott rajta a sértettség. Ami nem is lep meg,mert profi munkát végzett,és mindenki elismerte ezt kivétel az a kis pi..a... De bánt,hogy hogy emlékszik így rám,rohadt kellemetlen helyzet volt! Ezek után erösen elgondolkodtam hogy közölném a kedves anyjáékkal is hogy ne jöjjenek az esküvőnkre, és ezt a kis bunkót is nyugodtan hagyják otthon, mert nem kell elrontania más örömét!

Egyébként eddig sajnáltam,mert hát ...elég nagydarab, normális kapcsolata még nem volt,de tisztán látszik,hogy "ha az én tehenem megdöglött,dögöljön meg a másé is" életérzésből indítva nem akarja hogy másnak jó legyen.

Meggyűlöltem,és nem szívesen látnám a lagzin. Ti mit tennétek?

2016. febr. 16. 15:32
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
62%
Jaj, ezt annyira szeretem, amikor a kérdező feldühödik, mert nem mindenki fogja egyértelműen az ő pártját, és akkor elkezdi cifrázni a sztorit. Eddig csak kövér és irigy volt az unokatesó, mostanra képzelt beteg, lusta, átkozódik, a szülei is utálják... a globális felmelegedés és a menekültek nem miatta vannak?
2016. febr. 16. 17:04
 32/59 A kérdező kommentje:

29: mindig van egy olyan válaszoló,aki hozzátesz a történethez,olyat,ami nem is szerepel benne.

Nincs Disney hercegnő,ugyan mondd már hol írtam ilyet?!

19 éves 48-as méretet hordó fiatal lányra meg a legnagyobb jóindulattal sem tudom mondani hogy nádszálkarcsú,már ne is haragudj!

Nagydarabnak írtam,de az embernek tojáshéjon kell lépkedni ha jelzőt akar írni egy MOLETT (remélem ez elnyeri a tetszésed) személyre.

Amúgy nem lehetsz ennyire értetlen! Azt akartam érzékeltetni,hogy plázához,semmittevéshez, egyéb dolgokhoz nem pánikbeteg, DE DOLGOZNI TANULNI RÖGTÖN AZZÁ VÁLIK.

Elvitték orvoshoz,aki nem kertelős típus és elmondta,hogy semmi tünet nincs ami pánikbetegségre utalna, diplomatikusan a szülőknek célzott rá,hogy inkább arról lehet szó,hogy ezt a pánikbetegség adu ászt mentségként használja a nihilista életmódhoz. Kb ennyi! De többször nem írom le,mert vannak akik előszeretettel úgyis azt magyarázzák bele,amit látni AKARNAK.

2016. febr. 16. 17:09
 33/59 A kérdező kommentje:
30: Ezen erősen gondolkodom...
2016. febr. 16. 17:10
 34/59 anonim ***** válasza:
19%
Valóban minőségi anyagokból készült, uszályos menyasszonyi ruha, elismert tervezőtől nem 370k-ba kerül, annyiért meg sem mutatják neked. :D Szerintem azért pörögsz ezen annyira, mert az unokahúgodnak van szeme, és rátapintott a lényegre.
2016. febr. 16. 17:10
 35/59 A kérdező kommentje:

34:

De el is készítették te nagyon okos mindentudó!

Vagy az ba...a a csőröd esetleg hogy TE nem engedheted meg magadnak?

Talán ezért ne rajtam verd le a port még ha frusztrált is vagy miatta....

2016. febr. 16. 17:14
 36/59 anonim ***** válasza:
45%

Na megjelentek a profik,akik hirtelen kristálytisztán látatlanba látják hogy az a ruha nem is annyiba kerül,mert ez,mert az....

Nagy a gond ebben az országban ebből a sok sikertelen másokba belekötő idegbetegből tisztán látszik!

Kérdező! Ha az én házamban a kiscsaj igy nyilvánult volna meg,kib..om,mint azt a bizonyos macskát!

Komplexusos gyökér,a ruhának semmi baja,csak valamit mondani kellett,mert gondolom őrá a kutya nem néz nem még házasodjon!

Privátba megírod ki csinálta a ruhádat?

2016. febr. 16. 17:25
 37/59 anonim ***** válasza:
59%
A Te stílusod sem jobb,mint a kedves unokahugidé....
2016. febr. 16. 17:25
 38/59 A kérdező kommentje:

36: Elküldtem privátban.

37: Hinnye,most ezt aztán jól odamondtad!

2016. febr. 16. 17:29
 39/59 anonim ***** válasza:
80%

Megkaptam, köszönöm a bizalmat. A sors fintora, hogy ismerem őt, még nagyon régen dolgoztunk együtt (nem divat témában). Biztosra veheted, hogy ő olyan karakter - már amennyire sikerült megismernem - hogy az ilyen dilettáns kritikákra, amit egy 19 éves mond, csakhogy mondjon valamit nagyon magasról tesz. :D Ezért ne érezd magad kellemetlenül.

A ruhádat is megnéztem, gyönyörű és kifogástalan darab. :)

A károgókkal - sem itt, sem másutt - ne törődj, én a közelgő esküvödre szívből kívánok nagyon sok boldogságot a csodaszép ruhádban! :)

2016. febr. 16. 17:48
 40/59 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki magát tudja leégetni, nem másokat.
2016. febr. 16. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!