Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokahúgom úgy leégetett...

Az unokahúgom úgy leégetett hogy az nem igaz, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban lesz az esküvőnk,aki készítette a ruhámat,ma délelőtt át is hozta személyesen. Itt volt néhány barátnőm,egyetemi évfolyamtársam, a nagymamám és az anyukám,nagy volt az izgalom,meg persze a készítő is itt maradt,hátha van valami végső igazításra szükség. Felvettem,mindenkinek nagyon tetszett,pont olyan lett,mint vártam,nagyon tetszik. A nagy örömködés közepette betoppant az unokahúgom,és elkezdte pocskondiázni a ruhát (nem tudta,hogy aki varrta is jelen van,mert nem ismerte),hogy ennek gagyi az anyaga,olyan mintha egy 5 éves varrta volna,kispórolták belőle az anyagot stb... Kb megfagyott a levegő,mire anyukám kituszkolta a konyhába és felvilágosította,hogy mi a helyzet és lesz szíves befogni...nem győztem magyarázkodni a varrónőnek,aki kínosan mosolygott és látszott rajta a sértettség. Ami nem is lep meg,mert profi munkát végzett,és mindenki elismerte ezt kivétel az a kis pi..a... De bánt,hogy hogy emlékszik így rám,rohadt kellemetlen helyzet volt! Ezek után erösen elgondolkodtam hogy közölném a kedves anyjáékkal is hogy ne jöjjenek az esküvőnkre, és ezt a kis bunkót is nyugodtan hagyják otthon, mert nem kell elrontania más örömét!

Egyébként eddig sajnáltam,mert hát ...elég nagydarab, normális kapcsolata még nem volt,de tisztán látszik,hogy "ha az én tehenem megdöglött,dögöljön meg a másé is" életérzésből indítva nem akarja hogy másnak jó legyen.

Meggyűlöltem,és nem szívesen látnám a lagzin. Ti mit tennétek?

2016. febr. 16. 15:32
1 2 3 4 5 6
 11/59 acelsziv ***** válasza:
81%

És te egy ilyen tapló miatt eszed magad?

Biztosan rosszul esett a kritika annak aki varrta a ruhát, de ha ezt neked rója fel, az őt minősíti. Neked tetszett, másoknak is tetszik. Akkor? Ne érdekeljen egy ilyen semmi lény ugatása

2016. febr. 16. 15:51
 12/59 anonim ***** válasza:
79%

Nem téged égetett le hanem magát. Ha az a ruha valóban minőségi varrás minőségi anyagból, akkor a varrónő pontosan tudja, hogy nincs oka szégyenkezni. Ha téged ennyire bánt keresd meg és mondd el, hogy neked nagyon tetszik.

Az esküvőre nyugodtan hívd el, nagyobb büntetés lesz neki ott lenni, mint otthon maradni hidd el.

2016. febr. 16. 15:52
 13/59 anonim ***** válasza:
26%
Ne hivd meg. A te eskuvod, ha valakit nem latsz szivesen, nem vagy koteles elviselni. A szuleit attol meg ha veluk joban vagy elhivhatod, de ot nem. (22 eves szoval messze nem az a kategoria mar aki szuleihez van nove)
2016. febr. 16. 15:52
 14/59 anonim ***** válasza:
56%
Ilyenek után én se szívesen látnám az esküvőn. A varrónő biztos profi munkát végzett, ráadásul biztos nem volt olcsó a ruha. Ha tényleg ilyen természete van az unokahúgodnak, akkor lehet, hogy jobban tennéd, ha nem hívnád meg az esküvőre. Nehogy már ott is mindenbe belekössön :/
2016. febr. 16. 15:54
 15/59 anonim ***** válasza:
83%
Nézd..ha tudod, hogy milyen az unokahúgod, akkor miért adsz ennek az egésznek ekkora jelentőséget?! Én a ruha készítőjének simán megmondanám, hogy remélem nem vette komolyan, mert az a lényeg, hogy te elégedett vagy és, hogy NEKED tetszik!!! Nem hiszem emígy, hogy annyira a szívére vette volna, hiszen nem egy profi szakértő kritizálta a munkáját, hanem egy komplexusokkal küszködő kiscsaj..Én nem gyűlölném, csak sajnálnám. Mondtam volna neki, hogy majd ha az ő esküvője lesz, akkor olyan ruhát varasson magának amilyent szeretne, de a te ruhádat ne kritizálja feleslegesen, mert az ízlésetek ég és föld. Egyből ott helyre kellett volna tenni mindenki előtt...
2016. febr. 16. 15:55
 16/59 anonim ***** válasza:
35%

Ő is bunkó volt és a természete is hagy kivetni valót maga után, de te is megéred a pénzed.

Tudod, nagyon rosszul tud esni az embernek, azok a dolgok, amiket te itt írtál róla. Ilyen lekezelően beszélni valakiről, aki nincs jelen, udvariatlanság.

Ha nem akarod, akkor nem hívod meg, de fölösleges a szülei orra alá is dörgölni, hogy milyen a lány. Biztos nagyon jól tudják ők is. Ne hívd meg őket és ennyi.

2016. febr. 16. 15:56
 17/59 A kérdező kommentje:

De még egyszer hangsúlyozom: nem is kellene semmit változtatni! Kéréseimet 1000 % ra figyelembe véve készült elégedettebb nem is lehetnék! És még valami, azért nem bivalybasznád 555. varrónőjéről van szó.... Menyasszonyi ruha kérdésben eléggé ismert, elismert név. Ezzel csak arra célzok,hogy szakmailag is ott van a toppon. Egy internetes hírportálon láttam meg egy menyasszonyi ruhát egy ismertebb valakin, utánanéztem és kiderült ő csinálta,nagyon megtetszett a stílusa így esett rá a választásom.

Külön megtiszteltetésnek éreztem hogy elhozta,és én tisztelettel adózom a szakmai tudása előtt is. Erre volt ez a fogadtatás ... :-(

2016. febr. 16. 15:58
 18/59 anonim ***** válasza:
61%

Férfi szemmel én úgy látom, hogy ezzel csak magát égette.

Varrónődnek mondd, hogy ne is foglalkozzon az unokahúgod véleményével. Frusztrált, testes lányként nincs jóban a világgal. Egyébként meg egy csinos fiatal hölgy egy egyszerűbb ruhában is jobban mutat, mint egy molett a 10-szer vagy 100-szor drágább ruhában.

Én szánnám a szerencsétlent kicsit, ilyenektől természetes a rossz indulat, gyűlölni csak igazi ellenséget érdemes (ami nekem szerencsére nincs), remélem egy szerencsétlen, frusztrált testes csaj Neked sem ez a kategória.

2016. febr. 16. 15:58
 19/59 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem elég felesleges emiatt sértődősködni meg családi viszályt kreálni. Neki valószínűleg sokkal égőbb volt mint neked. Ha azóta mondjuk bocsánatot kért akkor az esküvőről sem kéne kizárni de persze te tudod.
2016. febr. 16. 16:03
 20/59 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként meg a konkrét helyzetben az lett volna Tőled az elegáns megoldás, ha ott mindenki előtt megmondod, hogy neked ez a ruha tetszik nagyon, anyukádnak meg kár volt konyhába tuszkolnia.
2016. febr. 16. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!