Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokahugom direkt hisztizik...

Az unokahugom direkt hisztizik és most én vagyok a rossz. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A 16 èves unokahúgom elviselhetetlen.

Októberben lesz az esküvőnk ő is koszorúslány lesz. A ruhák már megvannak, erre ő kijelentette, hogy neki az mègsem tetszik ès másikat akar viselni.

Mivel èn választottam a ruhákat èn is fizettem mindenkinek.

Nem fogok ès nem is akarok vele kivètelt tenni mert szerinte nem elèg kivágott ès rövid a ruha.

Már a nővèrem is hívott, hogy èn mièrt vagyok ilyen szem@t ès mièrt nem engedem, hogy más ruhába legyen (amit persze ugyanúgy èn fizessek)

Most tènyleg èn vagyok a gonosz mert ezt nem szeretnèm?

2015. aug. 18. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem gondolom úgy, hogy te lennél a gonosz.

A helyedben megmondanám a kisasszonynak, hogy ha nem tetszik neki, nem kötelező koszorúslánynak lennie. A te esküvőd, nem ő diktálja a szabályokat.

2015. aug. 18. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Inkább az a kérdés, hogy elvagy nélküle az esküvődön, vagy sem? Meg lehet neki mondani neki kedvesen, hogy ezzel a ruhával neked szerezne örömet, és te nagyon szeretnéd, hogy ebben a ruhában legyen ott. Ha ő nem szeret téged annyira, hogy nem teszi meg érted ezt, akkor mélyen sajnálod, hogy nem lesz koszorúslány. Ennyi. nem kell azzal foglalkozni, hogy minek tartanak téged. Aki téged szeret, és ismer, az nem fog téged gonosznak mondani, aki meg annak tart, annak a véleménye nem számít. Ennyi.
2015. aug. 18. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
mondd meg neki, hogy azt húz fel, amit akar és amit megvesz neki az anyja, csak koszorúslány nem lesz...sőt, ha így folytatja, akkor vendég se
2015. aug. 18. 21:04
 4/7 DuplaKV ***** válasza:
81%
Nem hinném, hogy gonosz lennél emiatt. Mondd meg az unokahúgodnak, hogy ez nem az ő esküvője, így nem róla szól az a nap. Ha más ruhában szeretne lenni, akkor nyugodtan, csak nem lesz koszorúslány. Mellesleg szerintem nem igazán illik egy (extra) mini, nagyon kivágott ruha egy esküvőre.
2015. aug. 18. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen elkényeztetett kis pitsa miatt ne érezd magad rosszul. Ha nem tetszik neki a ruha, ami tmár megvettél, akkor közöld vele, hogy oké, akkor nem kell felvennie és beállnia a koszorúslányok közé, mert már mind megvan, te nem fogod emiatt külön költségekbe verni magadat. Szólt volna akkor, amikor a ruhák ki lettek választva, majd lesz akkor koszorúslány másnál olyan ruhában, amiben kellőképpen kurv.ásan tud öltözni. Ha az anyja meg emiatt nked szó be, hát...nem irigyellek a primitív rokonságod miatt. Nyilván ők a fáról szüretelik a pénzt, hogy ilyesmi ne jelentsen gondot...
2015. aug. 19. 05:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Közölni kell vele, hogyha te fizeted, te diktálod a szabályokat. Ha akar ás ruhát venni, akkor vegyen saját pénzen és onnantól kezdve már nem koszorúslány. Pluszban hozzá lehet tenni, hogy nem is kötelező eljönni, ha tovább hisztizik, ugyanígy a nővéredet helyrerakni, és az aduász: ez nem a 16 éves csitri meg a hülye anyja napja, hanem a tiéd.

És nem, nem vagy gonosz, csak ellen tudsz állni a hülye hisztinek.

2015. aug. 20. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már nem vagy te rossz :) Az unokanővéred elmehet a... khmm khmm... bocsánat inkább úgy fogalmazok hogy a kisasszonynak nem árt átgondolni ezt a helyzetet. Nyilván kell egyfajta tolerancia de szerintem kicsit az már túlzás lenne hogyha az ő kedve szerint lenne minden. Ennyit neki is kéne alkalmazkodni :)
2015. szept. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!