Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokahúgom úgy leégetett...

Az unokahúgom úgy leégetett hogy az nem igaz, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban lesz az esküvőnk,aki készítette a ruhámat,ma délelőtt át is hozta személyesen. Itt volt néhány barátnőm,egyetemi évfolyamtársam, a nagymamám és az anyukám,nagy volt az izgalom,meg persze a készítő is itt maradt,hátha van valami végső igazításra szükség. Felvettem,mindenkinek nagyon tetszett,pont olyan lett,mint vártam,nagyon tetszik. A nagy örömködés közepette betoppant az unokahúgom,és elkezdte pocskondiázni a ruhát (nem tudta,hogy aki varrta is jelen van,mert nem ismerte),hogy ennek gagyi az anyaga,olyan mintha egy 5 éves varrta volna,kispórolták belőle az anyagot stb... Kb megfagyott a levegő,mire anyukám kituszkolta a konyhába és felvilágosította,hogy mi a helyzet és lesz szíves befogni...nem győztem magyarázkodni a varrónőnek,aki kínosan mosolygott és látszott rajta a sértettség. Ami nem is lep meg,mert profi munkát végzett,és mindenki elismerte ezt kivétel az a kis pi..a... De bánt,hogy hogy emlékszik így rám,rohadt kellemetlen helyzet volt! Ezek után erösen elgondolkodtam hogy közölném a kedves anyjáékkal is hogy ne jöjjenek az esküvőnkre, és ezt a kis bunkót is nyugodtan hagyják otthon, mert nem kell elrontania más örömét!

Egyébként eddig sajnáltam,mert hát ...elég nagydarab, normális kapcsolata még nem volt,de tisztán látszik,hogy "ha az én tehenem megdöglött,dögöljön meg a másé is" életérzésből indítva nem akarja hogy másnak jó legyen.

Meggyűlöltem,és nem szívesen látnám a lagzin. Ti mit tennétek?

2016. febr. 16. 15:32
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
38%

Ne hívd el ha meggyűlölted. De a szülei nem tehetnek róla, hogy ilyen bunkó, szóval őket azért meghívhatnád.

16 F

2016. febr. 16. 16:04
 22/59 anonim ***** válasza:
18%
Illetve attól még mert te vagy a menyasszony nincs jogod kétségbe vonni mások problémáit (pánikroham) meg gúnyolódni rajta. A varrónőt meg remélem megfizetted legalább rendesen, ha már az a ruha fontosabb neked, mint a rokonaid.
2016. febr. 16. 16:07
 23/59 A kérdező kommentje:

#19: Nemhogy bocsánatot nem kért,hanem küldött egy hosszú e-mailt,aminek az a lényege,hogy őszerinte nem mondott sértőt,az anyjáék fülébe jutott már a dolog ,jól le..aszták érte, ezt nekem nagyon köszöni, de ha van isten reméli , hogy jól pofára esek majd a ruha uszályában a násznép előtt majd.

Hát kb ez a szint...

2016. febr. 16. 16:09
 24/59 A kérdező kommentje:
"22: El szeretném oszlatni az aggodalmadat, a ruhát kifizettem. Pontosan 370.000- Ft volt,remélem megnyugodtál most ettől...bár fogalmam sincs hogy jön ide.
2016. febr. 16. 16:11
 25/59 A kérdező kommentje:
22: ' ugyan had legyen már a SAJÁT esküvőmön fontos a ruhám,ugye megengeded? Köszi!
2016. febr. 16. 16:12
 26/59 anonim ***** válasza:
61%
22es! Te tökhülye vagy! Mi legyen neki fontos egy bunkózó rokonon? Talán te repesve ugranál a nyakába ilyen megjegyzések után?! Álszent egy valaki lehetsz!
2016. febr. 16. 16:16
 27/59 A kérdező kommentje:

Meglepő módon nincs pánikrohama ha csavarogni kell,plázákban vásárolgatni, költekezni stb... Ezek a csak rá jellemző "pánikrohamok" csak akkor jönnek elő,hogyha a szülei noszogatják hogy tanulni kellene,vagy ha nem,akkor keressen állást. Ekkor mindig jönnek a pánikrohamok.

Van a családban TÉNYLEGES pánikbeteg úgyhogy van fogalmam róla mi az és milyen tünetekkel jár.

Ez a mondvacsinált pánikbetegség pedig jó takaró,hogy se dolgozni se tanulni ne kelljen.

Remélem "kedves" 82 % os most lenyugodtál ezzel.

2016. febr. 16. 16:26
 28/59 A kérdező kommentje:
A saját anyja,apja is tisztában van azzal,hogy NEM pánikbeteg. Mondvacsinált pánikbetegség = nem akar csinálni semmit.
2016. febr. 16. 16:29
 29/59 anonim ***** válasza:
67%

Mindig van itt ilyen sztori, mindig van egy Disney hercegnő, akit irigyel valami dagadt, "nincs kapcsolata" ember.

Nem értem, a plázának mi köze a pánikbetegséghez, én is szoktam vásárolni pánikbetegen, nem azt jelenti, hogy itthon kell ülnöm.

Itt az a baj, hogy te ennek ennyi figyelmet szentelsz. Ha ő nagydarab, nincs pasija, te meg férjhez mész, mi bajod van? Igaza volt az egyik válaszolónak, ha Vivienne Westwood-nak azt mondja egy senki, hogy béna a ruha, amit csinált, le se szarná.

2016. febr. 16. 16:39
 30/59 acelsziv ***** válasza:
63%
Annyit még megtehetsz, hogy az e-mailt továbbküldöd a szüleinek - meg az összes rokonnak. Nem árt, ha tudják, hogy mire számíthatnak.
2016. febr. 16. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!