Hétfőn folytatódik az iskola és én bevallom, hogy félek. Az unokahúgom, aki osztálytársam is, minden alkalmat megragad, hogy megszégyenítsen. Az iskolában szinte minden lány rajtam nevet, mert 19 évesen még szűz vagyok. Nem szeretem az olyan tapadós, nőies ruhákat, hanem inkább az olyan bővebb, kicsit fiúsabb típusú rucikat hordok, nem mázgálom és sminkelem magam, ezek miatt el van terjesztve rólam, hogy leszbikus vagyok. Ellentétben az unokahúgommal, mivel én kicsit testesebb vagyok (167 magasságomhoz 69 párosul) inkább olyan francia bugyikat szeretek hordani. Persze az van, hogy egy igazi nő tangát hord. Már nagyon elegem van a sértegéseiből. Nem tudom, hogy attól, hogy én nem adom oda magam bárkinek és nem simnkelem magam szerteszét, miért nem vagyok igazi nő.
Sajnos nincs, van egy-két csaj az osztályban, akikkel szoktam beszélgetni, de azok se állnak mellém ilyenkor, anyának már szóltam nem egyszer, ő is beszélt már nővéremmel. De eddig mindig az volt, hogy mert én mindent komolyan veszek.
2016. jan. 2. 20:52
32/39 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú!Anyukád,de főleg a tesód részéről!
Saját magadnak kell kiállnod mert a többiek is gyávák és nem merik megtenni,ne hogy ők kerüljenek teritékre.
Igen is emeld meg a hangod és szólj vissza!
Véd meg magad!
Állj ki magadért!
2016. jan. 2. 21:19
33/39 anonim válasza:
Hát nem is vagy az!;)
2016. jan. 3. 00:04
34/39 anonim válasza:
Gondolom utolsó éves középiskolás vagy,ha igen bírd ki ezt a fél évet és megszabadulsz tőlük.
Meg kell tanulnod kiállni,megvédeni magad,mert más nem fog megvédeni!
Muszály hogy ha kell harcba merj szállni saját magadért mert különben mindig is meg érzik mások hogy bizonytalan vagy és folyton lesznek akik beléd kötnek.
Nagyon rossz belegondolni hogy ilyenek vagyunk mi emberek,külsőségek alapján ítélünk,ha másabb vagy,másképp öltözöl,gondolkodsz kiközösítenek,nem gondolják végig milyen károkat okoznak,bánatot másoknak ezekkel a sértésekkel,az egész életükre kihathat a sok bántás.
2016. jan. 3. 16:11
35/39 anonim válasza:
#33: Lehet, hogy a kérdező nem nőies, de ezektől még nem lesz "nem igazi nő".
(Nem tudhatod, simán lehet egy wonder woman, aki titokban megváltja a világot.)
Én azt javaslom neked, hogy valamivel alázd meg. Egy gyerekes kis csíny. ;) Csempéssz valamit a táskájába, a padjába, ha kell, akkor menj vissza ezért suli után, stb. :)
ui: Le a tangával! Utálom! :D
20/L
2016. jan. 22. 09:27
36/39 anonim válasza:
Mondd el az anyjának, hogy a "ribi" lánya téged szapul az iskolában, és állítsa le, mielőtt az igazgatónak szólsz!
2016. jan. 22. 11:33
37/39 anonim válasza:
Minden normális ember örül annak, ha egy szűz lánnyal lehet, ő lehet valakinek az első!
2016. jan. 22. 11:34
38/39 anonim válasza:
Hogy beszélhet így a nagynénjével??? Mondd meg neki, hogy jól elnáspángolod! :D
2016. jan. 22. 12:38
39/39 anonim válasza:
Gondolom túl vagy rajta.Kitartás lassan vêge lesz a sulinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!