Előre félek a hétfőtől. Mit tehetnék?
Nekem nagyon szent dolog, ha valaki szűz.Megszeretnèlek ismerni, ha gondolod írj priviben, nem fogod megbánni, ha megismersz :)
19/f
Nem igazán tudom ebben a helyzetben mit kéne csinálnod.Talán azt amit az előttem válaszolók mondtak.De ez az idézet jutott eszembe erről. Szval leírom.Remélem tetszik:
"Régen ha beléptem egy emberekkel teli szobába, azt figyeltem, hogy vajon tetszem-e nekik.Ma körülnézek és azon tűnödöm, hogy ők tetszenek-e nekem."
Az igazság az, hogy csak azon lehet csámcsogni amiket az ember fel is vesz, és gondot csinál belőle.
Tessék egy jót nevetni az unokahúgod bunkó viselkedése miatt.
Pletykálja, hogy szűz vagy?
akkor te meg kérdezz rá?
-és ez téged miért bánt? Igen az vagyok.. és? Nem dől össze a világ..
-francia bugyit hordok?
- na és? Inkább francia bugyi mint büdös bugyi.. nem igaz húgicám??
- nem sminkelem magam?
- nos.. te sminkeled magad, mégsem tudtál csodát művelni az arcoddal..
leszbikus lennék?
- ha az lennék akkor ez téged miért zavar? Hidd el ha az lennék te akkor sem kellenél..
Tessék vagy nem foglalkozni a hülye pletykákkal, vagy visszavágni...
Máris szimpatikus vagy.Szeretem ha egy ember meg tudja magát védeni ilyen helyzetekben is.Nagyon jókat írtál szerintem.
Nagyon buta az unokahúgod és eleg sötétek az osztálytarsaid is.Hidd el bőven van az osztályba aki szintén szűz,csak mindenki kamuzik.Nálunk is volt egy nagy szájú tette az agyát aztán kiderült szűz,mêg fiúk közül is..
Te önmagad vagy és vállalod is,egy egyénisêg vagy és le a kalappal előtted hogy nem dobtad oda magad csak úgy valakinek,az hogy szűz vagy az egy érték.
Ha csúfolnak szólj vissza,bökj vissza.pl:
-Még jó hogy velem ellentetbe olyan tökéletes vagy.
-Na mi van anyuci kedvence,pici lány.
-Nem mindenki lotyó,meg dobja oda magát másnak mint te
-Bár messzről jött ember azt mond amit akar tökéletes,kis elkényeztetettke.
-Mi van anyuci megcsinálta a szendvicskéd hallottam te (pl ha eszik)annyia nagylány vagy hogy mêg azt sem tudod megcsinálni
-Mi van anyukádkat megint lenyúltad pénzzel,(pl új ruhában menőzik)látom szereted ha eltartanak
Anyuci kis is vasalta mi?
Nagy lany mi van,te még vasalni sem tudsz mi?
Hú de felnőtt vagy.
-Mi van műcsaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!