Van egy kiállhatatlan rokonom, és őmiatta borús, depressziós a családban mindenki. Mit tehetnék ellene?
Mi az, hogy közel? Ha nem ugyanabban a lakásban van, akkor mégis hogy lehet csak neki igaza, ha szóba se álltok vele, nincs egy légtér?
Megértem, hogy nem vagytok Zen-buddhisták, akiknek a belső nyugalmát nem tudja külső erő megingatni, de elég hihetetlen, hogy ne tudjatok semmit tenni, s depresszióba zuhanjatok, ha nem konkrétan veletek él.
Hozzátok meg mire fel költözne?
Ha csak szomszéd, hangszigetelés.
De hát akkor minek engeditek be? Aki káros nekünk, azzal nem állunk szóba és kész, ha nem vagyunk áldozattípusok vagy nincs valami átkozottul jó okunk rá. Az, hogy rokon, az kevés.
Akkor bánik veletek úgy, ahogy írtad, ha hagyjátok.
családunk abszolút konfliktuskerülő, cirkuszt csinálna, elkezdene becsmérelni - <- csak nekem tunik fel hogy ezek mind OLCSO kifogasok???
az ilyen embereket használják ki a világban leginkább <- persze mert hagyjak magukat
jol van, akkor eljetek tovabb az aldozatok szomorkodo eletet ahogy eddig tettetek, forditsatok oda a masik orcatokat, jo kereszteny modjara es ha beletek rug, akkor kerjetek meg hogy a masik oldalba is rugjon bele
EMBER! Terjel mar eszhez? Mi vagy te? Egy agyhoz bilincselt szerencsetlen rab, aki keptelen barmire es csak turi a szenvedest? Ha nem tettszik ami van, akkor tessek valtoztatni. Ha meg nem tudsz valtoztatni (mert nem akarsz, minden csak akaras kerdese) akkor tessek csondben maradni es tovabb turni...
Tenni nem hajlandó áldozattípusokkal mégis mit csináljunk? Ha beengeditek, akkor marad az, ami eddig volt, sőt, rosszabb lesz, hisz szakad a cérna, vékonyodnak az idegek... Rá akartok menni, belebetegedni és szenvedni? Hagytok pöffeszkedni egy ilyen alakot (engem ez is nagyon zavar, amikor valakit senki nem tesz helyre, persze gondolom, nektek nem ez a legnagyobb gond)? A saját otthonotokban?
S ennél szerinted rosszabb, ha cirkuszt csap és kibeszél? Durván bele lehet betegedni és halni az ilyenbe, ha elfajul... Sok lelki eredetű betegség van, a stressz, az életöröm megszűnése nem tréfadolog.
mar bocs kerdezo de te kerdezted mit tehetnenk es barmit irunk csak KIFOGASOD van
engem az ilyen tehetetlen mimoza aldozat emberek jobban bosszantanak mint az ordibalo orultek
az ordibalo orultektol legalabb nem is varsz el mast, tudod, hogy orult, hagyod hogy ordibaljon, de amikor valakirol azt hiszed, hogy epeszu normalis es kiderul, hogy egy tutyimutyi, nyamnyila, kifogasokat halmozo aldozat, attol falra maszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!