Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van egy kiállhatatlan rokonom,...

Van egy kiállhatatlan rokonom, és őmiatta borús, depressziós a családban mindenki. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést ezért kiírtam én is az enyémet. Tehát a nagybátyám nemrég költözött közel hozzánk, és már most megváltoztatta a család hangulatát. Egy vén k*****-val élt eddig együtt, hallottam hogy milyen kicsapongó, káromkodós életet éltek együtt, s most kidobta őt, ezért jött vissza. De viszont az ott szerzett személyiségét magával hozta, ordít, káromkodik mint a sakál, mindig ő az okos, csakis őneki lehet igaza, semmiből sem enged. Nekem azóta depressziós hangulatom van, életkedvem sincs amikor magánkívül ordibál. Mivel a családom csöndes típusú, így le sem tudjuk nyugtatni, halkítani, mivel akárki hangját túlkiabálja. Tehát a családban mindenki kivan tőle idegileg, költözés lehetetlen, elhallgattatni szintén...

2015. okt. 26. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
el kell zavarni nem szoba állni vele, ha nem megy nem hagy titeket békén akkor nem tulordibálni kell hanem jól pofánverni a nyomorultat, az ilyen ember a szép szobol ugyse ért
2016. aug. 21. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a rokon nem csak szimplán kellemetlen, hanem klinikai eset. Nehéz kezelni. De akár háziorvostől, vagy rendőrségtől lehetne tanácsot kérni. Kimeríti a zaklatás fogalmát. A társaságával meg nem kell törődni, valószínű, ugyanilyen kretének!
2018. máj. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!