Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Előre félek a hétfőtől. Mit...

Előre félek a hétfőtől. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Hétfőn folytatódik az iskola és én bevallom, hogy félek. Az unokahúgom, aki osztálytársam is, minden alkalmat megragad, hogy megszégyenítsen. Az iskolában szinte minden lány rajtam nevet, mert 19 évesen még szűz vagyok. Nem szeretem az olyan tapadós, nőies ruhákat, hanem inkább az olyan bővebb, kicsit fiúsabb típusú rucikat hordok, nem mázgálom és sminkelem magam, ezek miatt el van terjesztve rólam, hogy leszbikus vagyok. Ellentétben az unokahúgommal, mivel én kicsit testesebb vagyok (167 magasságomhoz 69 párosul) inkább olyan francia bugyikat szeretek hordani. Persze az van, hogy egy igazi nő tangát hord. Már nagyon elegem van a sértegéseiből. Nem tudom, hogy attól, hogy én nem adom oda magam bárkinek és nem simnkelem magam szerteszét, miért nem vagyok igazi nő.

2016. jan. 2. 17:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
96%

Ezért utálom a lányok társaságát :D Ugyan vékonyabb vagyok, és 18 évesen vesztettem el, de egyébként minden igaz rám, amit leírtál a kérdésben. A fiúk haveri szinten is imádnak, meg ha akarok kapcsolatot is tudok összehozni.

A kérdésben az egyetlen meglepő a korod, az infók alapján azt hittem, valami 14 éves nyomik piszkálnak, akik felnőttnek érzik magukat.

2016. jan. 2. 18:28
 22/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a megértő válaszokat (Bár az 1, meg a 6 egy kicsit durva de ment a zöld kéz :) ) Sajnos a pasi témával nem tudom megfenyegetni, mert három éve van barátja. Unokahúgom is 19 mint én, csak ő két héttel fiatalabb.
2016. jan. 2. 18:31
 23/39 A kérdező kommentje:
[link] Ilyen bugyit szeretek hordani. Ez tényleg nem nőies és igénytelen? Ja amúgy szólok, hogy ez nem az én bugyim. A neten kerestem hasonlót.
2016. jan. 2. 19:16
 24/39 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem senkinek nincs köze hozzá, hogy élsz. Ha bárki szóbahoz bármit, mondhatod, hogy nem válaszolsz vagy nincs közöd hozzá.

Nem kell "bevallani" semmit, magánügyed. Én aztán kirívó példa vagyok, mert 32 évesen vesztettem el, de nem hiszem, hogy ezt bárki gondolta volna rólam, nem voltam egy visszahúzódó típus (hosszú, hogy miért nem előbb történt). Férjnél vagyok, gyerekeink vannak, szóval nem maradtam le lényeges dolgokról.

Éld az életed szabadon, vidáman, és egyszerűen beszélj másról, ha szóbahozzák, ne válaszolj. Ahogy te nem tudod, hogy a gúnyolóknak mik a sebezhető pontjaik, úgy ők sem bánthatnak. Az unokahúgoddal ne kommunikálj, nem kell beavatnod semmibe.

2016. jan. 2. 19:39
 25/39 anonim ***** válasza:

Ja, és off: a 11-estől okádnom kell.

24-es

2016. jan. 2. 19:40
 26/39 anonim ***** válasza:
31%
Van baj a fejében a rokonodnak de neked is, ha ilyen véleményekre adsz. Mindig azt nézd, hogy ki mondja és nem azt, hogy mit mondanak. N vert meg, mert nagyon durván beperelhet. Ha látja, hogy lepereg rólad, amit mondanak akkor abba fogják hagyni.
2016. jan. 2. 19:50
 27/39 anonim ***** válasza:
90%
#6 vagyok. Igen kicsit tényleg durva. De ha másból nem ért akkor muszáj lesz.
2016. jan. 2. 20:07
 28/39 A kérdező kommentje:
De azért tetszett :) Amúgy megfordult már a fejemben.
2016. jan. 2. 20:14
 29/39 anonim ***** válasza:
93%

Ezzel a bugyival nincs semmi baj.És te úgy vagy jó ahogy vagy,legalább nem akarsz másokat leutánozni és pláza cica lenni.De ne hagyd magad.Gondold vêgig milyen szitúk szoktak előfordulni és gondold végig mit tudnál ezekre mondani.

Sajna felnőttkênt sem változik sok nő csak másképp megy a leszólás.Én csupa nő között dolgozok és mindig tudnak valakire ha nem is durván negatívumot mondani.

Tudod a hibát mindenkiben könnyebb meglátni addig sem kell önmagukkal foglalkozni!

Ha veled foglalkozik szólj be mi van annyira unalmas életed van hogy folyton mással foglalkozol?

Felszínes vagy!

Csak a külsejük alapján akarsz megítêlni másokat!

Ezt meg mond meg neki:

Tudod szégyen hogy te a saját rokonoddal így bánsz,pedig egyszer sem bántottalak!

Ha így bànsz a rokonoddal hogyan bánhatsz másokról,mit gondolhatsz róluk!

Rosszindulatú,kétszínű vagy!

Más lányokat is leszól az osztályból?

-Ha igen és sokszor akkor teszi ha az illető nincs ott akkor mond neki

Te egy rosszindulatú csaj vagy,az osztályból egy csomó embert leszóltál amikor nem voltak itt!

Gerinctelen vagy mert ezt az emberek háta mögött teszed.

2016. jan. 2. 20:24
 30/39 anonim ***** válasza:
95%

Tudod a legszomorúbb hogy a nővéred és az anyukád is hagyja ezt!

Én a helyedbe anyukádnak,meg a tesódnak is elmondanám ezeket.Nem értem hogy hagyhatják?Hol a szeretett feléd?A szerető testvér és szülő is ha erről tud közbelép mert ez már nem apróság

Igen is mond el mindkettőnek mi a helyzet!

És unokatesód se kimêld,igen is mond el te őt sosem bántottad,ő meg gyűlölködik,ott árt ahol tud.

Állj a sarkadra!

Barátnőd van az osztályból?

2016. jan. 2. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!