Rájöttem, hogy anyám dugiba iszik. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Régebben is csinált már ilyet, de aztán abbahagyta, ma megint rájöttem, hogy újra kezdte. Nem koki részegre issza magát, csak sunyin kortyolva. Szerintetek mit csinálhatnék?2015. jún. 20. 23:37
1/17 anonim válasza:
Apukád van? Szerintem vele beszéld meg. Ha te észrevetted, biztos ő is.
2/17 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen beszélj vele erről!
Nyugtasd meg, hogy te nagyon szereted, és te védeni akarod, azt akarod hogy boldog és egészséges legyen, segíteni akarsz neki.
Minél előbb beszélj vele!!
Esetleg beszélj apukáddal/tesóddal ha idősebb mint te, hátha együtt még jobban tudtok vele beszélni erről.
4/17 anonim válasza:
Amikor én sejtettem ezt az anyámról, akkor végtelenül szomorú és csalódott voltam. Kitartást kívánok!
6/17 anonim válasza:
Amig nincs miatta problemaja addig nem kell vele foglalkoznod.
7/17 anonim válasza:
Érd tetten,aztán normális hangnemben beszélgess el vele,mást nem tudsz tenni.
Kitartás :)
8/17 anonim válasza:
Vagy beszélsz vele, vagy szemet hunysz, vagy megkeresed a dugi helyét és oda raksz te is egy üveggel és akkor ő fog megkeresni téged.
9/17 anonim válasza:
Mond el neki, így legalább a stressz nem lesz meg hogy bujdosson, ha már alkoholista. Tiszta úgy sem lesz soha.
10/17 anonim válasza:
Anyámnak a legfontosabb a bor meg a pálesz, ezenkívül még kötekedős is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!