Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rájöttem, hogy anyám dugiba...

Rájöttem, hogy anyám dugiba iszik. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Régebben is csinált már ilyet, de aztán abbahagyta, ma megint rájöttem, hogy újra kezdte. Nem koki részegre issza magát, csak sunyin kortyolva. Szerintetek mit csinálhatnék?
2015. jún. 20. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva szerintem nem sokat tudsz tenni.

Mennyi idős vagy?

Gondolom valami lelki problémája lehet, ami miatt iszik, első sorban azt kellene megoldani. Beszélj vele a dologról (hogy tudod, hogy iszik, az okát valószínűleg nem fogja elmondani), kérd meg apudat, hogy ő is beszéljen vele róla. Aztán pedig szerezzetek egymásnak minél több vidám percet - ez a legjobb gyógyír.

2015. jún. 21. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából nálunk anyum is meg apum is iszik. Ha valami fontos esemény van, akkor előtte megkérem aput, hogy ne igyon és ő be is tartja. Anyunak viszont hiába mondom, nem hallgat rá. Embere válogatja.

11-es voltam.

2015. jún. 21. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Ha tudnam hogy hova dugdossa kiönteném es vizet engednem az ital helyebe
2015. jún. 21. 10:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmit sem tudsz tenni, csak támogatni a felépülésében. Ha már korábban is zugivó volt, esélyesen alkoholista. Ezt nem oldod meg azzal, hogy elteszed az üvegeket, vesz magának másikat. Amíg ő maga nem dönti el, hogy ki akar ebből törni, más sem tud segíteni rajta. Beszélgess vele, vázold a lehetőségeket, biztosítsd a támogatásodról.
2015. jún. 21. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
igyál vele ;)
2015. jún. 21. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy 62 éves anyám mennyit iszik meglepően egészséges.
2015. jún. 21. 21:12
 17/17 anonim válasza:
Mindenkeppen beszelj vele errol es segits neki a leszokasban, mar hogyha hajlando valtoztatni. Beszelgess vele sokat, nyugtasd meg, magyarazd el, hogy te segiteni akarsz csak :)
2015. aug. 4. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!