Tényleg megérdemlem és tűrnöm kell, hogy folyamat sértegessenek csak azért mert fiatalon fogok szülni?
Köszönöm mindenkinek a válaszát, bár nem értem miért kellett némelyik választ lepontozni, számomra mindegyik hasznos volt.
Valaki kérdezte, hogy anyukám hány évesen szült, 24 volt.
A férjem pedig nem 40 éves, hanem 28 és 5 éve vagyunk együtt. Egyenlőre úgy érzem, hogy tartalmas éveket éltem meg, voltam külföldön nyaralni, bulizni, megtapasztaltam az önálló életet, milyen egyetemistának lenni, persze, hogy ténylegesen sikerült-e mindent amit "kellett volna" átélnem most sajnos nem tudhatom, csak később fog kiderülni. Mindenesetre mi nagyon várjuk a férjemmel ezt a babát,1-2 éven belül mindenképpen szerettünk volna.
számomra is hihetetlen,hogy lehet ennyi negatív ember az oldalon,aki tényleg csak kötözködni jár ide.
én nem látok semmi kivetni valót a helyzetben. külön élsz,házasok vagytok,dolgoztok(bár te még tanulsz, de ha a munkát és az egyetemet össze tudod egyeztetni,akkor felteszem nem fogsz kétségbe esni amikor a baba mellett kell tanulnod). rengetegen fejezték már be az egyetemet anyukaként. az én anyukám 2 szakmát is csinált nem olyan régen,munka és család mellett. persze nyilván nem lehet összehasonlítani az egyetemmel.
szóval sok boldogságot nektek!
nem 16 évesen csinált fel a helyi kujon , hogy ilyen hozzászólásokat kellett volna kapnod..
a Bsc diplomával meg ugyanúgy el lehet menni dolgozni,ha piacképes a szak. nyilván Mscvel több lehetőség van és nagyobb fizetés, de attól még nem kell lenézni a Bsct sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!