Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg megérdemlem és tűrnöm...

Tényleg megérdemlem és tűrnöm kell, hogy folyamat sértegessenek csak azért mert fiatalon fogok szülni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, már 2 éve a párommal élek, akivel idén tavasszal össze is házasodtunk. Van mind a kettőnknek munkája, havonta valamennyit tudunk is félretenni. A munka mellett még az egyetemen tanulok. Úgy alakult, hogy 16 hetes terhes vagyok és annak ellenére, hogy nem terveztük a babát, nagyon örülünk neki mind a ketten. A családom viszont minden egyes alkalommal amikor találkozunk el kezd sértegetni, hogy fiatal vagyok, az egész életemet elrontottam, hiába taníttattak ezek szerint idáig, hogy mennyire rossz háziasszony vagyok amúgy is, stb. Eddig jó volt a kapcsolatom velük, de már kimondottan nagyon rosszul esik, hogy minden egyes találkozó alkalmával előbb vagy utóbb nekiállnak szapulni. Komolyan ekkora hiba fiatalon gyereket vállalni?
2015. nov. 9. 16:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%
ja biztos a pasija egy gazdag 40es aztán gyorsba "véletlen" úgy maradt
2015. nov. 10. 12:15
 32/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, bár nem értem miért kellett némelyik választ lepontozni, számomra mindegyik hasznos volt.

Valaki kérdezte, hogy anyukám hány évesen szült, 24 volt.

A férjem pedig nem 40 éves, hanem 28 és 5 éve vagyunk együtt. Egyenlőre úgy érzem, hogy tartalmas éveket éltem meg, voltam külföldön nyaralni, bulizni, megtapasztaltam az önálló életet, milyen egyetemistának lenni, persze, hogy ténylegesen sikerült-e mindent amit "kellett volna" átélnem most sajnos nem tudhatom, csak később fog kiderülni. Mindenesetre mi nagyon várjuk a férjemmel ezt a babát,1-2 éven belül mindenképpen szerettünk volna.

2015. nov. 10. 19:18
 33/35 anonim ***** válasza:
25%
Egyelőre...
2015. nov. 11. 08:58
 34/35 anonim ***** válasza:
61%

számomra is hihetetlen,hogy lehet ennyi negatív ember az oldalon,aki tényleg csak kötözködni jár ide.

én nem látok semmi kivetni valót a helyzetben. külön élsz,házasok vagytok,dolgoztok(bár te még tanulsz, de ha a munkát és az egyetemet össze tudod egyeztetni,akkor felteszem nem fogsz kétségbe esni amikor a baba mellett kell tanulnod). rengetegen fejezték már be az egyetemet anyukaként. az én anyukám 2 szakmát is csinált nem olyan régen,munka és család mellett. persze nyilván nem lehet összehasonlítani az egyetemmel.

szóval sok boldogságot nektek!

nem 16 évesen csinált fel a helyi kujon , hogy ilyen hozzászólásokat kellett volna kapnod..

a Bsc diplomával meg ugyanúgy el lehet menni dolgozni,ha piacképes a szak. nyilván Mscvel több lehetőség van és nagyobb fizetés, de attól még nem kell lenézni a Bsct sem.

2015. nov. 11. 09:15
 35/35 anonim ***** válasza:
61%
Kedves #6! Én 19 évesen szültem. Most 25 vagyok, két nyelvből tettem nyelvvizsgát + van két diplomám. Igaz nem tudtam eljárni bulizni, nagyon nyaralni se, de úgy érzem, hogy nem bántam meg semmit. Üdvözlettel egy másik tulok.
2015. nov. 11. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!