A nem dolgozó nők, miért hozzák fel mindig külön feladatként a mosást? Hisz, az egy pár perces folyamat maximum, nem egy megerőltető dolog.
Én értem a kérdezőt szerintem.
Arra céloz,hogy miért pont a mosást emelik ki külön,mintha nagyobb dolog volna a többinél.
Jól értettem,kérdező?
A választ azt nem tudom.
Ti meg a 3. valaszolot nem ertitek, pedig neki van igaza!
Ez csak egy a sok kozul.. a fozes sem megerolteto, csak bedobsz egy talba par dolgot, aztan felrakod foni. A mosas is kb semmi..
Kozben meg aki ezeket a hazimunkakat vegzi, az meg majd megszakad a munkaban a sok semmisegtol! Aki meg csak nezi, az meg ertetlenkedik. hogy mi ezen olyan nehez..
Amugy meg nem csak a mosast szoktak kiemelni, hanem egy csomo minden mast is!
a mosáshoz hozzá tartozik az is h kiválogatod a ruhákat beteszed be töltöd a mosószer öblítőt
ok maga a mosás nem kerül "időbe" de ki kell venni kiteregetni majd leszedni vasalni hajtogatni betenni a szekrénybe
így már nem is olyan egyszerű nem ???
Utolsó: és ebben mi a kemény fizikai munka?
Érdekes, én sosem szakadtam ebbe bele és még nem is panaszkodok.
Nem ez a megerolteto, ertsd mar meg!
Hanem az, hogy emellett meg szaz masik "semmiseget" is kell csinalni, fozni, takaritani, mosogatni, felmosni, porszivozni, torolgetni, elpakolni, bevasarolni, gyereket nevelni, allatokat megetetni es meg estig sorolhatnam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!