A nem dolgozó nők, miért hozzák fel mindig külön feladatként a mosást? Hisz, az egy pár perces folyamat maximum, nem egy megerőltető dolog.
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 16:50
41/46 anonim válasza:
Nem olvastam a válaszokat.
Gondolom, te egy dolgozó férfi vagy, aki nem sűrűn gyakorolja ezt a pár perces feladatot. Próbáld ki egyszer. Oké, bepakolni pár perc, de nálunk nem mászik ki magától a mosógépből a ruha, nem teregeti ki magát, nem mászik be a szekrénybe száradás után, a vasalásról nem is beszélve. Csináld te is, és figyeld meg, hogy ez összesen hány perc és utána gyere vissza.
42/46 anonim válasza:
Nő vagyok, de nehogy már a mosás nagy feladat legyen. Órákig dörzsölni a foltokat meg ilyenek? Be kell rögtön áztatni, ha valami olyan piszkos lesz, vagy olyan programon elindítani a gépen, ami intenzívebb mosás és kész is.
43/46 anonim válasza:
Utolsó nem kel dörzsölni de mesélj már a férjed, a 8 év körüli gyerekeid maguktól elviszik a szenyest a szenyestartóba, kiforditva, vasalva, szép sorkba berakják a szekrényükbe...
44/46 anonim válasza:
Naná, hogy a szennyesbe dobja. Ez alap. Ha nem dobja bele, nincs kimosva, hidd el, előbb utóbb megtanulja.
45/46 anonim válasza:
Dolgozó férfi vagyok, én is szoktam mosni, meg a párom is.
Amióta vannak automata mosógépek, szvsz. azóta egyáltalán nem nagy kaland önmagában a mosás!
(Ami cinkesebb mosás mellett mosogatni, főzni, takarítani nőnek, de főleg munka mellett...)
46/46 anonim válasza:
Nem kell otthon ruhában lenni és nem kell annyit mosni:D
Lehet menni nudizni:D
Jaj,heterók:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!