Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért néz mindenki sofőrnek,...

Miért néz mindenki sofőrnek, csak azért, mert van jogsim?

Figyelt kérdés
Anyukámnak nincs jogsija, de utál buszozni és nem szeret egyedül mászkálni, 200 m-nél nagyobb távot nem hajlandó gyalogolni (pedig még csak 45 éves). Mindenhova nekem kell cipelni, az utóbbi 2 hétben, minden másnap taxist játszottam. És akkor néha apám is bejelentkezik, hogy el kéne menni érte vhova és haza kéne hozni. Most ugyan leszállt rólam, de egy időben apám nővére is rámszállt, h elvihetném a boltba, mert nem tud cipekedni. Egy ismerősöm is kitalálta, hogy elmennének bulizni, én meg elvihetném, mert én úgyse iszok, sofőrködhetnék nekik. Pedig mindenki tudja, hogy GYŰLÖLÖK vezetni, csak akkor ülök kocsiba, ha muszáj. Nekem nincs is autóm, apámét vezetem, amikor sokat használtam, magamnak fizettem a benzint, úgyhogy arra nem foghatják. Már arra gondoltam, ha lejár a jogsim, mindenkinek azt mondom, h nem hosszabbítottam meg vagy nem adták meg az orvosit, de titokban meg fogom.
2015. okt. 14. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, elég erőszakos mindegyik. Nálam is megvolt a folyamatos csörgetés, de amikor mentem valahova, sose vettem fel nekik, hisztiztek, de egy idő után leszoktak róla. Majd a kocsikázásnál is mindig kitalálok valamit, hogy miért nem érek rá, egy idő után csak megunják.
2015. okt. 15. 09:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kitalálni semmit. Igyál egy sört vagy mondd azt h ittál és kész.
2015. okt. 15. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is sokszor hívtak hogy el kéne menni ide oda, én is untam. Aztán egyszer délután sörözgettem, este meg hivtak hogy kéne menni, mondom bocs, ittam. Na azóta mindenkinek azt mondom hogy bocs, ittam, vasárnap reggel 8-kor a főnökömnek is, szerintem már mindenki egy rohadt alkoholistának tart, de nincs taxi felirat az autón.
2015. okt. 15. 16:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Az nekem is eszembe jutott, hogy biztos alkesznek néznek majd. De megéri. :D Ettől jobb szöveg úgysincs, ebbe nem lehet belekötni.
2015. okt. 15. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy egyébként ráérsz, mert nincs igazán értelmes kifogásod, miért nem tudod őket elvinni. Ismerősöknek nem játszanék sofőrt, vagy csak módjával, de annak például örülnék, ha anyukámat vihetném kocsival, sajnos őt már nem lehet... Amíg élt, akkor is mindig inkább gyalog vagy busszal ment, nem akart senki számára teher lenni.
2015. nov. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!