Hogy lehet olyan embert szeretni, akit mindenki utál?
Én sem vagyok mindenkivel jóban, mert meg szoktam mondani a véleményem, és ezt sokan nem díjazzák.
Valamint a humorom is olyan, hogy aki érti, az nagyokat röhög, de aki nem, az megsértődhet. Akkor is, ha nem sértő célzattal mondta, csak neki nem vág úgy az agya. Kollégákkal néha olyan durván csipkelődünk, hogy egy-egy érzékeny ember vérig sértődne a beszólásokon. Ezeket tudva magamról, hogy nem kedvel mindenki, semmiképp sem szeretnék kapni, és nem tartom jó ötletnek senki másnak egy olyan levelet megírni, hogy őt nem kedvelik. Gondolj bele, ha te egy vita után kapnál egy barátnődtől egy levelet, hogy "ne harizz, béküljünk ki, téged egy csomóan utálnak, tudod, de azért mi lehetünk jóban!", most őszintén, te ezek után még barátkoznál vele?
Szerintem, ha te magad tényleg szeretnél kibékülni vele, akkor nyugodtan békülj ki. Személyesen, semmi levél.
Miért esne neked a családod? Biztos megértenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!