Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nem bírom továbbb, hogy mindenki lerondáz, kigúnyol, megaláz és egy lány sem akart még sosem velem jráni, senki sem szeretett? Egy csúnya fiút tényleg nem lehet szeretni?
Én is nagyon ronda vagyok,de hát ez van,így kell élni :(
Majd megszokod!
Hány éves vagy? Lehet, hogy nem a legszebb külsővel áldott meg az Isten, de attól még nagyon értékes ember vagy, ha a belső a fontos és jó ember vagy :) Nem hinném, hogy ronda lennél, szerintem csak olyan lányoknál rpóbálkoztál akiknek hatalmasak az elvrásai amiatt, mert feélnek, hogy esetleg ha összejönnél velük, azon gondolkoznának, hogy csökkentené e a menőségüket.
Az én barátom se volt a legszebb, és? Szerintem találsz majd olyan lányt aki szép is (nem kell rögtön lecsökkenteni az elvárásaidat, hogy pld ha nincs ló jó a szamár is alapon) igenis Te is megérdemled a jót! :) Lesz majd lány, ne fél. Ha nem most, majd később. Sok ember van, akinek később jött el az első szerelem. Addig foglalkozz mással, suli, karrierépítés. Magadat tökéletesítsd. Tudásodat fejleszd (amit senki nem vesz el tőled). Ne add fel a reményt! :) Különben nem vagy ronda szerintem, bár nem láttam képet, de ennek ellenére igy gondolom. Ha tán túlsújos vagy, kezd el dolgozni magadon, uj frizurát, borotválkozz meg vagy épp növessz szakálat, ami nagyon férfia is tud lenni ha ápolt. Ruháidat cseréld le, amiben jól nézel ki, de mégis önmagadat nem tagadod meg vele.. Hajrá :)
18l
Ez hülyeség!
Te NEM vagy ronda,mindenkinek más a szép.
Nézd meg csak a tévében azokat az embereket,akiknek fél fején tumor van,vagy az egész tesét hólyagok fedik...még azoknak is van társuk!Sőt,láttam olyat,hogy 200 kilós nőnek normál alkatú férje volt,és a férfi aztmondta,egy álomnővel él együtt.
Egyszerűen csak rossz emberekkel vagy körülvéve.Ne halgass rájuk,mert csak őket erősíted meg.
Majd még lesznek olyanok,akiknek tetszel ne félj:)
Amúgy 13-16 éves vagy??(mert abban a korban nagyon szemetek tudnak lenni a fiatalok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!