Olyan szintű rossz dolgot csináltam, hogy most félek, hogy ki lesz mindenki akadva. Mit tegyek? Ti mit gondolnátok erről? Volt már hasonló eset?
Másod-unokatestvéri foknál már nem akkora az esélye a beteg gyereknek, de valamivel nagyobb persze, mint a távolabbi rokonok esetén.
A helyedben csak azért, mert "szép" és testileg vonzó, nem kezdenék járni vele. Pont azért, amit te is mondtál, a pletykák, megbélyegzés miatt. Nincs is köztetek igazi, nagy szerelem, ami miatt talán megérné (tekintve, hogy a fogyatékos gyerekekre azért nem olyan nagy már az esély.)Szóval, szerintem mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele semmi komolyat, és nézz körül más fiú után.
Nekem is van egy velem egykorú másodunokatesóm, aki nem is rossz képű, de el nem tudnám képzelni, hogy bármi legyen köztünk. Közös dédszülők, ez nekem pszichikailag túl közeli.
Szerintem ez inkább harmad unokatesó...
Szóval baj nem nagyon lehet belőle.
Másodunokatesó.
ha a szülők testvérek, akkor első unokatesók.
ha a nagyszülők testvérek, akkor mésdunokatesók
ha a dédszülők testvlrek, az a harmadunokatesó (de ezt már álatlában nem számolják közeli rokonnak)
Egyrészt messze nem csináltál olyan borzalmas dolgot. :) Másrészt annyira nem borzalmasan közeli rokonság ez, (jogilag össze is házasodhatnátok elég simán, orvosilag max tanácsadás kéne).
Harmadrészt: sajnos a megbélyegzéstől viszont lehetne tartani, én ezért nem tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!