Miért néz mindenki sofőrnek, csak azért, mert van jogsim?
Velem is ugyanez volt a szitu. Ha visszaszóltam, sértődés lett belőle. Aztán lejárt a jogsim, nem hosszabbították meg, amit bőszen híreszteltem kb.fél évig, hogy sajnos lejárt, majd egyszer meghosszabbítom. Lekopott végül mindenki arról hogy sofőrködjek, megoldotta mindenki máshogy, vagy saját maga vezetett. Aztán titokban most fogok hosszabbítani, amit nem kötök senki orrára, mert azért jól jön majd, kelleni fog.
Másik lehetőség: Ha megsértődnek, tegyék, így jártak.
Köszi a válaszokat.
#4 Én is ezt fogom csinálni, de sajnos csak 3 év múlva jár le és ők is tudják, hogy még pár évig érvényesnek kell lennie. Addig megpróbálok bekeményíteni, de nagyon nagy balhék lesznek belőle.
tudnek ajanlani egy huzos de mukodo megoldast amit egy munkatarsam csinalt.
egyik tisztunk rakapott hogy amikor jott kontrollba a loterre, szolt hogy amig o vegzi a dolgat mi mossuk le a kocsijat.
az egyik uj kollega tokosebb volt, o fogott egy automosasra valo penzt es odaadta a tisztnek mondvan hogy biztos rosszul all anyagilag es nem tud kifizetni egy mosast a varosban...
na azota kinn hagyja a kocsijat a parkoloban.
Ahogy hazaérsz igyál egy sört és probléma megoldva:)
Azt nem várhatják el h kockáztasd a jogsid elvételét ha már annyira akarták:P
Ja hogy eleve erőszakos parasztokból áll a családod. Akkor tessék visszaszólni nekik.
Tényleg idegesítő lehet. Nekem az egyik exemmel játszotta ezt a rokonsága, hogy mindig pattannia kellett. Volt, hogy az utolsó percben fordult vissza tőlem, mert olyan k**vafontos helyre kellett valakit vinnie. És percenként csörgették telón. Áá, még most is ökölbe szorul a kezem, ha eszembe jut. Durván kihasználták, ő meg simán hagyta. Pedig nagypofájú volt, mégse szólt vissza nekik.
Te ne csináld ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!