Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan lehet beilleszkedni...

Hogyan lehet beilleszkedni egy olyan családba, ahol mindenki ellenszenves?

Figyelt kérdés
Nem így indult, kedves, érdeklődő, nyitott voltam. Azonban másfél év után sikerült meg-, és kiismerni őket. Azt hiszem rém képmutató családba kerültem. Mindenki saját magát szereti a legjobban. Szóhoz jutni úgy lehet( ne), ha valaki szavába vág a másik. Kedvencem, mikor végre megkérdeznek és a második szó után a szavamba vágnak, hogy velük épp mi történt. A párom ragaszkodik a családi együttlétekhez. Mit csináljak, hogy ne az legyen, hogy kivonom magam a társaságból? Legszívesebben beülnék olvasni, de akkor nyilván én lennék a bunkó. Így viszont megőrülök a sok hülyeségtől, amit végig kell hallgatnom.
2015. márc. 16. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy.

Ha nem úgy viselkedsz mint elvárják, mivel te vagy az újonnan érkező, így még te leszel a bunkó.

Viszont a leírásod alapján ők azok. Hagyd az egészet.

2015. márc. 16. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
27%
Ne foglalkozz velük, hagyd hadd éljék ki magukat, ne sajnáld, hogy a szavadba vágnak, éld túl a családi összejöveteleket és kész. Kár ezen agyalni, mert az ilyen emberek nem veszik észre magukat, és változtatni sem tudnak ezen.
2015. márc. 16. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
10%
hallgasd végig őket, mosolyogj, kussolj. Fogadd el, hogy sajnos nem ez az a család, ahol nagy élménybeszámolókat fogsz majd tartani. Nekem a saját családom ilyen. Kárpótlásul a párommal együtt kaptam egy olyan családot, ahol ezeket a kimaradt élménybeszámolókat bepótolhatom és ahol érdekli az embereket, hogy vele/velünk mi történik.
2015. márc. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!