Annyira ellenszenves ha a gyerek kérdésben elmélkedek!
Nem mondom konkrétan hogy akarok már gyereket, mivel még csak most épül a házunk, de anya állandóan bele akar szólni hogy ráér az 27-28éves koromban!
Egyrészt nem is most akarok hanem vagy 3év múlva gyakorolni rá.
Miért akar beleszólni? Soha nem növi ki?
Ma is nézek az interneten egy kisbabát jaj fel ne csináltasd már magad! :( kicsit rosszulesett.
2013. jan. 6. 17:32
1/8 anonim válasza:
Talán csak félt de baromi rosszul adja elő.Ha vannak jó tanácsai is azokra azért figyelj.Nagyon könnyű elszurni az életedet.Ha csak szemernyi kétség is felmerülhet a leendő apával kapcsolatban,akkor felejtsd el.A kétséget úgy értem,hogy pl.képes lenne e otthagyni,megcsalni,a családot hanyagolni stb.Én 37vagyok,szerencsére nincsenek ilyen gondjaim,de nagyon sok korombelitől hallottam már,hogy bárcsak hallgattam volna..........
2013. jan. 6. 17:49
2/8 anonim válasza:
Szerintem ne törődj az anyukáddal. Teljesen megértelek, nem is azt akarom, hogy vesszetek össze, de ez tényleg nem az Ő döntése. Lehet, hogy csak védeni akar, minden anyuka ezt teszi. Ha úgy gondolod, jól ismeritek egymást a férjeddel vagy barátoddal, és ez az összeköltözéses dolog jól sül el, szerintem nyugodtan gyakorolhattok, a szülők ebbe már nem szólhatnak bele :) És amit még fel lehet hozni, hogy 27 éves kor után a magzat egyre nagyobb százalékkal lehet Down kóros, nem biztos, hogy nálatok is előfordul, de jobb biztosra menni.
2013. jan. 6. 17:49
3/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Mert az írásod az gyerekesebb azért mint egy 21-22 éves fiatal lányé, viszont ha 15-16 éves vagy, tényleg igaza van kultúrált megfogalmazásban,hogy terhes ne legyél, elhiszem ,hogy félt, ha 15-16 évesen gyakran beszélsz előtte a gyerek nevelés témáról,és,hogy te nagyon szeretnél már
2013. jan. 6. 17:50
4/8 anonim válasza:
Nem mondom konkrétan hogy akarok már gyereket, mivel még csak most épül a házunk'
Jaaa most figyelem csak, akkor valószínű 16 évesnél már több vagy, bocsi:)
2013. jan. 6. 17:51
5/8 anonim válasza:
Anyádnak semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz, ha már nagykorú vagy.
És amúgy édesapádnak mi a véleménye?
2013. jan. 6. 18:17
6/8 anonim válasza:
Második.Ezt a Down kóros hülyeséget honnan vetted,ne ijesztgesd a gyerekre vágyókat.
2013. jan. 6. 18:44
7/8 anonim válasza:
Gyereknek tart, mert a gyereke vagy. Ha majd úgy érzed, hogy elérkezett a te időd, és jöhet a baba, azt ne anyukáddal, hanem a pároddal beszéljétek meg először. Anyuka/nagyinak majd az első UH képet add a kezébe, és vigyél sok zsepit az örömkönnyeihez.:-))))
2013. jan. 15. 22:19
8/8 anonim válasza:
Az én anyám meg mindig azzal jön, hogy még véletlenül se essek teherbe mert Ő(!) még nem akar nagymama lenni és nem készült(!) fel rá.
Ilyenkor mindig annyit mondok, hogy a te szavad itt nem szempont és megyek a dolgomra. Más kérdés, hogy 24-25 éves koromnál előbb véletlenül sem szülnék és a párom is így gondolja.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!