Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem családjában áll a bál,...

Férjem családjában áll a bál, részben miattam. Mit tegyek? Tegyek egyáltalán valamit, vagy várjak amíg mindenki lenyugszik?

Figyelt kérdés

Testvérem huga sosem dolgozott. 3 gyereke van, mindegyik védekezés mellett fogant. A férje már nem bírja a sok túlórát, ezért kijelentette hogy márpedig vagy elmegy dolgozni, vagy elválik.

A munkahelyemen volt egy aktuális munka, beszéltem a főnökömmel, hogy jöhetne-e ő. Mondta hogy rendben, persze, ha én bízok benne akkor semmi ellenvetése. Sógornőm nagyon húzta a száját. Kb 10 napot dolgozott, minden reggel elkésett, egyik nap sört ivott bent mert melege volt. A munkát "nem értette", nem lehetett 5 percre egyedül hagyni. A főnököm persze kirakta.

Otthon sógornőm előadta a mártírt, és én meg a főnököm voltunk a rosszak. Ezt úgy 1 hónapig bírtam, aztán közöltem a férjével hogy miket csinált és hogy ha valaki nem akar dolgozni, az nem is fog.

A férje most válni akar, amiért én vagyok a hibás.

Magyarázkodjak tovább vagy hagyjam rájuk?

2014. aug. 26. 12:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne magyarázkodj. Jártam én is már így. Azóta senkit sehova nem ajánlok. Se rokont, se ismerőst.

Remélem, a férjed melletted áll.

2014. aug. 26. 12:16
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Esetleg kérd meg a főnököd, hogy ugyan vázolja már fel a szitut a családnak, hogy a sógornőd hogyan dolgozott (vagyis hogy nem dolgozott)
2014. aug. 26. 12:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

nem te miattad akar válni, hanem mert a nő egy semmirekellő.

nem a te hibád, hagyd a francba!

2014. aug. 26. 12:17
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne magyarázkodj, egyszerűen ha valaki szóba hozza, még azt is tedd hozzá, hogy megérted a férjet amiért válni akar. Egy ilyen lusta, semmitérő nő mellett nem kell megöregedni.

Valamint azt is hozzátenném, hogyha aggódnak a kicsi lánykáért, akkor ordítsák le az összes haját, és mondják meg neki mit csinál rosszul, különben sose zökken ki a lustaságból és önsajnálatból. Pedig arra nagy szüksége volna.

2014. aug. 26. 12:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket kár ajánlgatni akárhova, mert csak a kifogásokat keresik, és nem akarnak dolgozni. Én teljesen megértem a férjét, hogy válni akar. Bár nem értem, miért tartották meg mind a 3 gyereket, de ez itt most nem számít. Hány évesek a gyerekek?

Egyébként meg ha sajnáltatja magát, akkor mond el a magadét, hogy a te segítségeddel csak visszaélt, és hogy megérted, hogy válni akarnak. Aki meg a lusta feleséget sajnálja, az vegye magához, és rengeteg túlóra mellett tartsa el az ingyenélőt.

2014. aug. 26. 12:35
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből a történetből nem látom, hogy te lennél a hibás. Ne emészd magad!
2014. aug. 26. 12:36
 7/23 A kérdező kommentje:

Azért tartották meg, mert ő akarta. Az utolsónál nem is szólt, csak a 10. hét után, akkor már nem lehet elintézni.

A gyerekek 2, 5, 8 évesek.

2014. aug. 26. 12:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Én már a "nem szólás" után elváltam volna.

Bár egy gyerekhez 2 ember kell, én itt nem hibáztatom a férjet, mert gondolom jó szándékkal fordult a felesége felé, és nem gondolta volna, hogy azért kell neki 3 gyerek, hogy ne kelljen dolgozni.

Undorítóak az ilyenek, akik csak kihasználják a párjukat, és eltartatják magukat. Ne érezd magad rosszul kérdező, és ha valaki kérdőre von, még helyeseld is, hogy elválnak, mert az nem állapot, hogy a férjét egy igás baromnak tartja, akinek az a feladata, hogy gürizzen, miközben ő ellébecol otthon, gyerekek ide vagy oda. Az ilyen nőszemély szokta az ex férjét állandóan fúrni, hogy hol lehet róla még több pénzt leakasztani. De ezt NE hagyja a férj! A gyerektartás is a gyereké, nem a feleségé, és a gyereknek kell belőle dolgokat venni, vagy kifizetni pl az iskolát.

Remélem nem lesz a feleségnek olyan idióta rokona, aki magához veszi, mert akkor a nő azon az emberen fog tovább élősködni.

2014. aug. 26. 12:47
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd rájuk. Majd lenyugszanak. Egy ideig ne találkozz velük. Nem a te hibád volt.

Nem szabadott volna beajánlani, de ez most már mindegy. Ebből sehogyse jössz már ki jól sajnos , hiába nem tehetsz róla :-/

2014. aug. 26. 12:51
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
aztan a valas utan szepen a csaladibol es a GYT akar majd megelni es sajnaltatani fogja magat szegeny egyedul 3 gyerekkel
2014. aug. 26. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!