Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem családjában áll a bál,...

Férjem családjában áll a bál, részben miattam. Mit tegyek? Tegyek egyáltalán valamit, vagy várjak amíg mindenki lenyugszik?

Figyelt kérdés

Testvérem huga sosem dolgozott. 3 gyereke van, mindegyik védekezés mellett fogant. A férje már nem bírja a sok túlórát, ezért kijelentette hogy márpedig vagy elmegy dolgozni, vagy elválik.

A munkahelyemen volt egy aktuális munka, beszéltem a főnökömmel, hogy jöhetne-e ő. Mondta hogy rendben, persze, ha én bízok benne akkor semmi ellenvetése. Sógornőm nagyon húzta a száját. Kb 10 napot dolgozott, minden reggel elkésett, egyik nap sört ivott bent mert melege volt. A munkát "nem értette", nem lehetett 5 percre egyedül hagyni. A főnököm persze kirakta.

Otthon sógornőm előadta a mártírt, és én meg a főnököm voltunk a rosszak. Ezt úgy 1 hónapig bírtam, aztán közöltem a férjével hogy miket csinált és hogy ha valaki nem akar dolgozni, az nem is fog.

A férje most válni akar, amiért én vagyok a hibás.

Magyarázkodjak tovább vagy hagyjam rájuk?

2014. aug. 26. 12:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Anyósomékhoz akar költözni a gyerekekkel, ezért is fúrnak anyósék. Ha már miattam kerülnek utcára, jöjjenek hozzánk....
2014. aug. 26. 12:56
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

"Anyósomékhoz akar költözni a gyerekekkel, ezért is fúrnak anyósék. Ha már miattam kerülnek utcára, jöjjenek hozzánk...."

Kibújt a szög a zsákból.

Anyósod nem azért fúr téged, mert téged tart felelősnek a válásért, szerintem tudja, hogy neked ebbe semmi beleszólásod. Hanem azért acsarkodik, mert nagyon is jól tudja, hogy a nő hogy viselkedik, és neki sincs ínyére egy ingyenélő naplopó önsajnáltató idiótát eltartani, aki bármit megtesz azért, hogy ne kelljen dolgozni.

2014. aug. 26. 12:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kedves sógornőnek kellene inkább, hogy égjen az arca...

Ha beajánlunk valakit, azért a főnök előtt felelősséget vállalunk. Lehet, hogy a főnököd nem mondta, de neki sem lehetett egy pozitív élmény a sógornőd ámokfutása.

Neked nem a kiscsalád felé kell magyarázkodnod, hanem a főnök irányába.

A munkahely nem jótékonysági intézmény.

2014. aug. 26. 12:58
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
anyósod az unokákat fogadja be, asszonynak meg amerre lát
2014. aug. 26. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
92%
Erősen kétlem, hogy a bíróság az anyukának ítélné a gyerekeket. (Vagy inkább nagyon nagyon remélem)
2014. aug. 26. 13:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a kérdésben írtad, a válás már eleve ott lógott a levegőben.

Ez a néhány munkanap csak megmutatta, hogy a sógornődnek semmi affinitása a munkához. Arról te nem tehetsz, hogy ő nem akar/tud dolgozni, és ezért más kénytelen helyette a pénzt megkeresni.

2014. aug. 26. 13:25
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

NEM a Te hibád! Felnőtt ember ő is... a saját életéért, munkájáért, cselekedeteiért ő a felelős, ha valamit elront, az az ő hibája. Ő veszítette el a munkáját, a saját trehánysága, felelőtlensége miatt, nem pedig Te vetted el tőle!

Ne magyarázkodj tovább, hagyd rájuk.

2014. aug. 26. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen háttérrel szinte biztos, hogy a bíróság az apának ítéli a gyereket, az anyuka meg fizetheti a gyerektartást.

3 gyereket nem egyszerű eltartani, de még mindig sokkal könnyebb, mint 3 gyerek + egy lusta disznó, aki csak a pénzt viszi, pedig tudna dolgozni.

Itt bizony az anyósnak is össze kéne szedni az összeszedni valót, és rávenni a nőt, hogy mennyen el dolgozni, és fejezze be ezt a szánalmas életmódot. Őszintén szólva remélem nem neki fogják a gyerekeket ítélni, mert az ilyenekből szokott az lenni, hogy az anyuka mindent megpróbál a volt férjétől elszedni, és akár a maximálisnál is több gyerektartást követelni. Az ilyeneknek nem ártana 1-2 atyai pofon, hogy észhez térjenek, mert ebben a házasságban tulajdonképpen a férjnek 4 gyereke van, nem is 3.

2014. aug. 26. 14:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
"Testvérem huga" ?? Most akkor kiről is van szó?
2014. aug. 26. 17:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
" 3 gyereke van, mindegyik védekezés mellett fogant. " "A gyerekek 2, 5, 8 évesek." ...védekezés mellett a fenét, a csaj azt mondta, hogy tablettát szed, mi? és pont 3 évente jöttek a gyerekek, mire mennie kellett volna dolgozni ...
2014. aug. 26. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!