Holnap szeretném megkérni a barátnőm kezét, de vasárnap kicsit össze vesztünk, azóta kisebb mosoly szünet van. Szerintetek ez jó alkalom vagy várjak amíg lenyugszik a helyzet? Vagy ez lehet pont így sülne el jól?
Szerintem kwrd meg
Legalabbis ha en lennek a lany akkor nagyon orulnek neki
Kulonben is ha igazan szeret akkor ez a kis vita nem jelwnt semmit.
Kerd meg valami nagyon romantikus helyen vagy olyan korulmenyek kozott amit imad!!
Majd ird meg hogy sikerult e vagy hogy hogyan dontottel:)
Ez függ a párodtól.
Ha sokáig szokott rágódni dolgokon (én ilyen vagyok), akkor sülhet el rosszul is, mert érezheti "pofabe" gyűrűnek, vagy, hogy így próbálod áthidalni a problémát, és kiengesztelni.
Ha könnyedén kezeli a konfliktust, akkor még mókázhattok vele, hogy a "jóban rosszban" rátok is illik, hiszen egy veszekedés döntötte el, hogy vele akarsz élni :P
Én nem csinálnám két részletben. Vigyél virágot, tegyél bele egy kártyát, amin vagy írsz valami szívhez szólót, vagy pusztán "A" kérdést, és megkéred a kezét. Türelem ;)
Ha megkéred a kezét, és szőnyeg alá söpröd a problémát, csak azt éred el, hogy nem tanuljátok meg a konfliktusaitokat kezelni. Nem fogod tudni mindig megkérni a kezét.
Igazad van!!Erre már én is gondoltam!Ettől függetlenül már pár hónapja is megfordult a fejemben hogy megkérem a kezét,akkor viszont nem volt vita köztünk.
Általában másnapra már nem haragszunk egymásra,én is ő is,szerencsére hamar megbocsájtó típusok vagyunk,de most valamiért "befeszültünk mint ketten.Ennyi ideig nem szokott tartani.Szoktunk "szkanderozni" de ilyen sokáig eddig még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!