Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lányok! A ti párotok anyukája...

Lányok! A ti párotok anyukája főz rátok mikor a fiútoknál alszotok? Mikor nála vagytok vendégségben?

Figyelt kérdés
Az én anyósom se nem főz de még alapanyag sincs náluk otthon. Ugye nem nekem kellene bevásárolnom is mikor hozzájuk megyek és enni akarok? Jogosan érzem ezt?
2015. aug. 9. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Na, gyerekek, mi történt az "ahol X-nek jut, X+1-nek is jut" elmélettel?
2015. aug. 9. 23:46
 22/29 anonim ***** válasza:
34%

Akik ennyire ellenségesen állnak a barátnő megetetéséhez mit várnak el a barátnő családjától a saját fiuk részére? :-D

Nem a szomszéd jött át a fiúhoz jóllakni,hanem barátnője a fiújához. De még az is sztem magától értetődő,hogy ha a szomszéd,vagy a vihar elől hozzám betérő autós ott alszik,akk megkínálom étellel és innivalóval,és nem gúvad ki a szemem vagy fújom fel a szám,ha el is fogadja azt! :-D

Én ahányszor elmentem a barátomhoz suliból hazafelé menet és estig maradtam mindig megkínáltak. Rajtam állt elfogadom e,vagy éhezek.

Ugyanezt elvárnám anyámtól,ha jönne a barátnő,vagy ittalvós barát.

De mint mondtam addig van kedve főzni,míg újdonság számára az illető. Aztán az idő múlásával le se szarná.

2015. aug. 10. 01:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen, nekem a férjem anyukája szinte kiny.ja a seg.günket, és már én szoktam szólni, hogy hagy segítsek valamit. De soha nem engedi, már nekem kellemetlen. Lassan 30 éves felnőtt ember vagyok, és mégsem hagyja. Főz, takarít, még mosogatni sem hagy, mert ő van otthon. De nem rosszindulatú, csak mindig azt mondja, mi oda pihenni megyünk. Ez igaz, de nem érzem jól magam, hogy szegény asszony magát is beleértve 6 felnőtt emberre főzzön. Sok könyörgés árán talán ad egy kg krumplit, hogy pucoljam meg, vagy megengedi, hogy panírozzak.
2015. aug. 10. 12:08
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem kell neked bevásárolni az egész családnak. Ha ő nem ad neked enni, akkor neked sem dolgod, hogy feltöltsd a hűtőjüket. A barátoddal vesztek magatoknak valami kaját és kész. Ha az anyja úgysincs otthon, nem kell neki is venni.

Szerintem sem elvárás, hogy a szülők etessék az aktuális barátot/barátnőt. Ha megteszik, megköszönöd, ha nem, akkor így jártál.

Nálunk ez sosem volt kérdés. Az én anyum állandóan főz, ha ott van nálunk valaki, természetesen ő is kap enni. A barátom anyuja már kevésbé főzős, időnként főz, máskor nem, de étel van otthon, max nekünk kell megcsinálni.

2015. aug. 10. 13:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha amúgy szokott főzni az anyósod, akkor alap lenne, hogy neked is ad. Ha amúgy se szokott, akkor miért tegyen kivételt a kedvedért? A barátod meg elég olcsón megússza ezt a kapcsolatot... ha én hívok vendéget, én adok neki kaját, nem anyámat ugráltatom.
2015. aug. 10. 23:12
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

ha ahoz elég felnötek vagytok hogy együtt 'aludjatok'

akkor ahoz is hogy ellásátok magatokat

2015. aug. 10. 23:55
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk egyik anyuka se főz kimondottan, ha aznap volt kaja akkor az van, ha nincs akkor van alapanyag.
2015. aug. 13. 10:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Többnyire én vagyok a pároméknál, de anyukájával mindig megbeszéljük, ki mit enne, és van úgy, hogy én főzök. Szerencsére nem csak szeretek, tudok is főzni, így ebből nálunk sosincs gond.
2015. szept. 18. 14:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Nálunk le se sz@rnak a párom szülei, de nem is fogadnék el tőlük kaját.
2015. okt. 17. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!