Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lányok! A ti párotok anyukája...

Lányok! A ti párotok anyukája főz rátok mikor a fiútoknál alszotok? Mikor nála vagytok vendégségben?

Figyelt kérdés
Az én anyósom se nem főz de még alapanyag sincs náluk otthon. Ugye nem nekem kellene bevásárolnom is mikor hozzájuk megyek és enni akarok? Jogosan érzem ezt?
2015. aug. 9. 18:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs alapanyag se akkor nem csak a te "tiszteletedre" nem foz. Akkor o ilyen. A fiudat nem kerdezted meg amugy, hogy ez altalanos-e? Vigyel akkor kajat es ennyi. De ne fozz, vegyel annyit ami magatoknak eleg.
2015. aug. 9. 18:54
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Az enyém főz a barátnőmre ha itt van nálunk. rám is főznek, ha náluk vagyok.
2015. aug. 9. 19:00
 3/29 anonim ***** válasza:
79%

Nekem még haverom anyukája is főzött,amikor náluk voltam.Ő az a típus,akinek lelkifurdalása van,ha valakit üres hassal enged el.

Legutolsó komoly pasimnak valamikor az anyukája sütött/főzött,de inkább az volt az általános,hogy ezt a barátom csinálta.Nem is a főzőtudomány miatt váltunk ketté.

2015. aug. 9. 19:09
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott. Amikor én nála alszok, akkor csak ledobjuk a táskámat és megyünk amerre látunk :) Tényleg este megyünk vissza.
2015. aug. 9. 19:10
 5/29 anonim ***** válasza:
85%
ha nálatok alszotok a te anyukád főz a pasidra?
2015. aug. 9. 19:13
 6/29 anonim ***** válasza:
84%
Igen, rám főz. Számára egyébként is természetes, hogy akárki jön látogatóba, azt megeteti. De egyébként én sose számítottam vendégnek, inkább a fogadott lányának.
2015. aug. 9. 19:20
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig főz, de nem csak rám, hanem a fiára se. Van, hogy mi dobunk össze valamit ketten a barátommal vagy lemegyünk a boltba és veszünk valamit. Nem várom el soha, hogy főzzön, csak azért, mert ottvagyok. Van, amikor főz, akkor persze én is kapok.
2015. aug. 9. 19:25
 8/29 anonim ***** válasza:
69%
Lehet úgy van vele, minek főzzön minden héten új idegen nőre. Emellett még gondolom dolgozik is, neki is kell pihenőnap, nem azt nézi, hogy már megint főznie kell, mert itt van egy nő náluk.
2015. aug. 9. 19:27
 9/29 anonim ***** válasza:
83%

Az én anyám nem csak a barátnőmre főz, hanem a haverjaimra is. Pedig volt, hogy meccsnézésre átjött 6 haverom is. De anyu mindig azt mondja:

- Ne aggódj, ha elfogy a kaja, akkor rendelsz majd pizzát :) :)

Elég nagy adagokat csinál, így mindenkinek jut belőle, még repeta is.

Sőt ha a nevelőapám főz, és szóba jön a haveroknál, akkor szépen sorban megjelennek. Ugyanis a nevelőapám nem főz hanem remekel a konyhában. Ő olyan különleges kajákat csinál.

Pl: kínai, indiai, olasz, vietnami ételeket. Isteni finom.

De a szüleimet nem zavarja...

23/F

2015. aug. 9. 19:28
 10/29 anonim ***** válasza:
68%

nem ő hivot oda így nem is köteles körbe ugrálni,

nem is biztos hogy van rá pénze hogy napokig etes gyerek vendégét

nem mellesleg ott mindent ő fizet a wc papirirt is a fenekedre

neked semmi jogod ott pattogni

2015. aug. 9. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!