Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lányok! A ti párotok anyukája...

Lányok! A ti párotok anyukája főz rátok mikor a fiútoknál alszotok? Mikor nála vagytok vendégségben?

Figyelt kérdés
Az én anyósom se nem főz de még alapanyag sincs náluk otthon. Ugye nem nekem kellene bevásárolnom is mikor hozzájuk megyek és enni akarok? Jogosan érzem ezt?
2015. aug. 9. 18:50
1 2 3
 11/29 Quasar07 ***** válasza:
14%
Menjetek el etterembe, es egyetek ott. Szerintem alap , hogy megkinal kajaval, vagy rakerdez, hogy maradnal e masnap ebedre stb..
2015. aug. 9. 19:29
 12/29 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk valszeg főzne,ha itt lenne a csajom. De csak míg újdonság. Aztán megunná a főzőcskézést,és úgy ahogy szokta azt velünk 3 napos maradékkal kínálná a hűtőből önkiszolgálással.

Ember és pénztárcafüggő ez kérdező! Am fiú vagyok.

2015. aug. 9. 19:43
 13/29 anonim ***** válasza:
64%
Persze, és nyilván fordítva is.
2015. aug. 9. 19:43
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
S.gged ne nyalja ki wc után? Mi az hogy vendégségbe vagy ott? Ő hívott? Ha hívott akkor igen, főzzön rád, ha meg nem hívott, csak te bármikor odamész, akkor meg örülj hogy megtűr a saját otthonában, és kerülgetnie kell, nem hogy még téged is ő etessen.
2015. aug. 9. 19:57
 15/29 anonim ***** válasza:
23%
Nos, nem vagyok se anya, se feleség, de még csak házitündér sem, de valami irtó nagy parasztnak érezném magam, ha nem kínálnám meg valamivel azt, aki feljön hozzám.
2015. aug. 9. 20:03
 16/29 anonim ***** válasza:
27%
Ha "csak" párod, akkor NEM az anyósod. Miért főzne az éppen aktuális nőcskére? Örülj, hogy elvisel a lakásában és hajlandó kerülgetni.
2015. aug. 9. 20:42
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

ha alapanyag sincs náluk,akkor ők fénnyel táplálkoznak?a barátod és a családja?

kétlem,hogy semmi nem lenne otthon náluk soha.

egyébként egyél mielőtt elmész hozzájuk.akár vihetsz is magaddal kis dobozban valami kaját.főleg ha te csináltad,akkor tuti örülni fog a barátod is,hogy milyen házias vagy.reggel meg elmentek a boltba kifliért meg valami felvágottért. ennyi

lehet az anyukája nem főz sosem.

az én barátom anyukája mindig főz és meg is kínálnak.de nyilván nem rám és nem miattam főz,hanem mert ők is esznek. mivel nagy adagot csinál 1 tányérnyi nem jelent olyan sokat,nem problémáznak belőle.

2015. aug. 9. 20:44
 18/29 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nincsen párom, viszont a testvéremnek van. Sokszor járt hozzánk illetve most is sokat van nálunk a párja. Vasárnap rendszeresen nálunk ebédelt, de ha nálunk van mindig megkínáljuk, megkérdezzük, hogy mit szeretne, de tulajdonképpen nyugodtan ki is szolgálhatja magát mármint szabad bejárása van a konyhába. Nem azért jár hozzánk, hogy jól lakjon, de szerintem alap dolog, hogy megkínáljuk a vendéget. Ő pedig már inkább családtagnak mondható. Fordítva is így működik a dolog. Szerintem nem a te dolgod, hogy kaját készìts nekik. Ha nincsenek otthon hozzávalók akkor náluk ez a normális ezek szerint. Vigyél magaddal enni vagy üljetek be valahova esetleg rendeljetek, de szerintem nem a te dolgod, hogy gondoskodj az élelmezésükről:)
2015. aug. 9. 21:52
 19/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy így nekem ugrottatok a helyzet ismerete nélkül - ez azoknak szól, akik szerint én "seggnyalásra" vágyom.

Mindig az anyja beleegyezésével megyek hozzájuk. Egy kis faluban laknak viszont mikor megyek hozzájuk az anyja csak úgy elmegy itthonról kocsikázik, vásárolgat, mekizik mi meg találjuk fel magunkat a házban és legyen kaja mire hazajön. Nincs annyi pénzem hogy náluk is bevásároljak örülök ha el tudok hozzá utazni..

2015. aug. 9. 22:54
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
és neki legyen pénze téged ettetni...
2015. aug. 9. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!