Mit csinálnál ha vendégségben lennél, éppen meglenne a menstruációd, ülsz a kanapén és baleset történik?
Szólnék a tulajnak, és kérnék egy nedves rongyot, hogy feltakarítsam. Ha nem jön ki, akkor kitakaríttatnám.
Egyébként pedig odafigyelnék arra, hogy rendben tartsam magam. Ha pedig várom, mert a napokban kell megjönni, akkor erősebb nedvszívó tisztasági betétet használnék.
Nem fordulhat elő.
Még életemben nem volt olyan erős a menstruációm, hogy összevérezzem a kanapét. Másrészt nem megyek vendégségbe, ha erősen van meg, mert idegen helyen nem szeretek betétet cserélni.
Hát volt olyan, hogy féltem ettől az eshetőségtől. Próbáltam úgy ülni, hogy véletlenül se legyen baj, illetve többször felálltam "ellenőrizni" :). Ha mégis megtörtént volna, először elsüllyednék szégyenemben, utána természetesen a lehető legrövidebb idő alatt megpróbálnám feltakarítani.
A 2. hozzászóló humoros volt :), ha átülne az ember máshova, valószínűleg ülhetne megint odébb egy idő után.
Elnézést kérsz a háziasszonytól és kérsz tisztítószert és feltakarítod.
Velem még ilyen nem tortént meg.
Ezt a gyakorlatban nehezen tudom elképzelni, ha nem csak én vagyok a vendég.
Összevérzem a kanapét. Nyilván úgy tudom meg, hogy felálltam, és megláttam. Tehát más is meglátta. Kihívom a házigazdát, vérfoltos fenékkel elhagyom a szobát. Kérek tisztítószert (mivel jön ki a vér?), majd visszamegyek a többi vendég közé, még mindig vérfoltos gatyában elkezdem súrolni a kanapét, míg a többiek jóízűen csevegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!