Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felfújtam a dolgot vagy...

Felfújtam a dolgot vagy jogosan érzem megbántva magam?

Figyelt kérdés

Az unoka testvéremeknél most jön az első baba.

Mikor az enyém született akkor igazából mindent elraktam.

Most mondtam az unokatesómnak, hogy ne vegyenek semmit mert itt van minden.

Erre mondta, hogy köszöni szépen de neki ezekre a "használt" dolgokra nincsen szüksége mert mindent meg vesznek újonnan.

Hiába mondtam neki, hogy ezzel csomó pénzt meg tudnak spórolni nem érdekli.

Nekem ez nagyon rosszul esett mert én jó szándékból adtam volna ő meg kényeskedve elutasította.

2015. ápr. 24. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
90%
Nem kellett volna ezen megsértődnöd. Én azért se fogadok el kölcsön mástól dolgokat, mert tuti nálam lesz valami baja. Hiába próbálok nagyon odafigyelni rá,(rá is stesszelek úgy vigyázok) valahogy mindig bevonzom.Úgyhogy inkább megelőzöm és nem kérek,fogadok már el semmit. Az meg a másik, hogy lehet nem is az ízlése, nekem még nincs gyerekem, de már előre várom,hogy milyen jó lesz válogatni, vásárolgatni neki.
2015. ápr. 24. 12:29
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
felfujod. sokkal jobb és tisztább dolog, h megmondta..mintsem, hogy jopofizva elfogadja majd ugy ahogy van landol a kukában.
2015. ápr. 24. 12:34
 23/51 anonim ***** válasza:
92%
Felfujtad!
2015. ápr. 24. 12:35
 24/51 anonim ***** válasza:
6%

Ne vedd magadra!

Egyébként normális ember, ha ezt gondolja: "kell a f*nak a használt cuccod",

akkor ezt mondja: "húúú, de cuki vagy!!! Már egy csomó mindent kinéztem, hogy milyet szeretnék venni a babának. Azokat beszerzem, aztán, ha még szükség van valamire, akkor szétnézünk a cuccaitok között." ezzel le van zárva a dolog és ha te esetleg jólelkűen kérdezősködnél később, hogy na, akkor mikor nézitek meg, hogy mi kell neki, akkor meg mondhatja, hogy már minden megvan, több dolgot meg nem akar, amert nem tudja már hová pakolni, de ha mégis kiderülne, hogy valami hiányzik, akkor szól és köszöni szépen még egyszer.

2015. ápr. 24. 12:35
 25/51 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az anyosom műveli ezt 9 éve! A sógornőm lánya idősebb az én lányomnál. Az anyós kerek perec kijelentette, hogy ne vegyünk se ruhát se játékot mert "van minden". A mai napig tukmalja a Hannah Montanas ruhákat es halálosan megsértődik hogy nem fogadjuk el. A gyerek sem szeretné. Persze pizsamát halonget simán ráadok, de tavaly mentegetőznünk kellett, mert vettünk plüss játékot, mert abból is "dögségig van a lakás". Hála Isten megfelelő távolságra vagyunk egymástól! :-0
2015. ápr. 24. 12:41
 26/51 anonim ***** válasza:
90%

Nekem se kellene. Becsülném, hogy felajánlottad, és hálás is lennék. De raktunk félre pénzt a babcuccokra, és megengedhetjük magunknak.

Szeretném élvezni a vásárlást, szeretném a babának mindenből a legjobbat, mindenből azt, ami nekünk tetszik.

Lehet, hogy butság, lehet, hogy pénzkidobás, de a mi babánk, a mi tervünk, a mi pénzünk.

2015. ápr. 24. 12:44
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
24es persze így is lehet, de bármilyen meglepő, nem mindenki szereti ezt a játszmázást.
2015. ápr. 24. 12:54
 28/51 A kérdező kommentje:

Az volt a válasza, hogy köszöni szépen de nincsenek rászorulva. Már kinéztek mindent, hogy mit akarnak megvenni.Én marhára örültem volna mikor én vártam a babát, hogy valaki fel ajánlja a dolgokat és nekem egy fityinget nem kell fizetnem.

De hát ez van a nagyzolás az megy. 90 ezres babkocsival meg társai.

2015. ápr. 24. 13:16
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, akkor bocs, de kész katasztrófa vagy. :D
2015. ápr. 24. 13:39
 30/51 anonim ***** válasza:
91%
Nagyzolás??? Könyörgöm megdolgozott érte! Közöd?? Lepontozhattok, de a bicska kinyílik a zsebemben,ettől az irigy más pénztárcájában vájkálástól. Tanulni kell, dolgozni es nem irigykedni. Par órája kulturáltan szóltam hozzá a kérdéshez, de most már érthető miért nem tartanak igényt a varangyos cuccaidra, később gondolom ellenőriznéd tovább adja-e. Irigy, frusztrált vagy és szerintem tanulatlan is.
2015. ápr. 24. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!