Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szóljak előre, vagy várjam...

Szóljak előre, vagy várjam meg amíg ő szól? Mivel védekezhetnék?

Figyelt kérdés

Tegnap egy családi összejövetel volt, mindenféle rokon megjelent, és az éjszaka folyamán úgy berúgott a sógorom,hogy vezetésre alkalmatlan állapotba került, pedig ő hozott minket az autójával így mivel én nem iszok és van jogosítványom rám hárult ez a feladat.

Nagyon friss a jogsim, és iszonyú béna vagyok, és utálok is vezetni mert nem tudok.

Ráadásul a sógoromnak egy nagy autója van a miénkhez képest, így már a parkolóból való kiállás is nagy küzdelem volt, nem is ez a lényeg, gond nélkül hazavezettem, már büszke is voltam magamra, mikor mondta a sógorom,hogy álljak be a társasház garázsába, mondta,hogy majd segít (...) és mikor beálltam nekimentem a falnak mert csak az autó egyik oldalát figyeltem, recsegett-ropogott minden, a jobboldali tükröt már csak egy kábel tartja a helyén, nagyon kellemetlenül érzem magam, a sógorom annyit reagált,hogy "figyelj már te csicska" és elkezdett nevetni, aztán mikor megnéztük akkor csak a fejét fogta, és mondta,hogy te tényleg nem tudsz vezetni stb.., de közben végig nevetett, csak attól tartok,hogy most reggel, ahogy kijózanodik már nem lesz ilyen jó kedve.

Vállalom,hogy én vagyok a hibás, és nem azért akarok védekezni ,hogy kimagyarázzam magam, hanem azért mert látom előre,ahogy szétszed az egész család.

Lehet,hogy nem is emlékszik az egészre, és nem tudom,hogy szóljak e neki, vagy várjam meg amíg észreveszi?Az is lehet,hogy azt fogja hinni,hogy ő volt, bár ez nem valószínű, de most kicsit ideges vagyok emiatt.

2015. ápr. 12. 10:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
38%

Nah, azért nem kell ebből akkora ügyet csinálni, mintha embert gázoltál volna el egy friss jogsival. :)

A gazdája nyilván nem fog örülni, de én a helyedben a következőt tenném: felajánlanám, hogy kifizetem. Kerüljön, amibe kerül. Így nem lesz gond biztosan, mert nem neki kell állnia azt, amit más tört el.

Azt nem biztos, hogy meg merném várni, hogy ő szóljon és vegye észre, mert lehet, hogy ideggel teli méreggel rám törne.

Inkább én keresném fel a témával.

2015. ápr. 13. 10:50
 32/33 mi a fene ***** válasza:
31%
Nem olvastam el az összes választ, de örüljön mindenki hogy ennyivel megúsztátok, nem lett ember gázolás. Te meg máskor ne vállalj be ilyet, ha nem vagy gyakorlott, de valahol el kell kezdeni. egyébként minek a jogsi.
2015. ápr. 13. 20:05
 33/33 mi a fene ***** válasza:
5%
Egyébként ismeretlen garázsaba gondolom éjjel, nem olyan könnyű beállni. Ne parázz !Tanuljon belőle mindenki.
2015. ápr. 13. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!