Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért szólják meg az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják meg az emberek azt a nőt, aki elhagyta a párját, mert az megütötte?

Figyelt kérdés

Kétszer ütött meg. Mindkét alkalommal józan volt. Féltékenységből tette.

A második pofonnál hagytam el. "Gyáván" tettem, kértem egy nap szabadságot, és amíg ő dolgozott, hazaköltöztem a szüleimhez.

A történtek után mindenki megszól, azt mondják 1-2 pofon megbocsátható. Mert mindenhol elcsattan ennyi, legfeljebb nem kürtölik világgá.

2015. febr. 25. 20:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
keverj le nekik egy pofont, ha annyira szeretik!
2015. febr. 25. 20:36
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Rossz a közeg. Ha náluk ez elfogadott, nem fogják megérteni a te érveidet, számukra ez csak hiszti vagy jobb esetben ürügy lesz. Sokan nőttek abba bele, hogy ez a normális, ha elfogadták, amit te léptél, azzal saját maguk számára is be kellene ismerni, hogy bizony, szar az életük.
2015. febr. 25. 20:36
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Sz.ard le őket! Igazad volt!
2015. febr. 25. 20:37
 4/21 anonim válasza:
79%
Szerintem a legnagyobb gyávaság ha megütnek egy nőt !! Undorító !! Jól tetted hogy elhagytad mert a végén nem csak 1-2 pofon lett volna..... és ne hallgass senkire ha valami rosszat mondanak rólad, nagyon is jól tetted h ott hagytad és fel a fejjel!!
2015. febr. 25. 20:38
 5/21 anonim ***** válasza:
19%
jol tetted, amit tettel, de azert a helyedben azon is elgondolkoznek, hogy mi provokalta ki azokat a pofonokat.
2015. febr. 25. 20:46
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Mit foglalkozol vele ki mit mond.ha ők türik a pofont az az ő bajuk.Te jól tetted ott hagytad.Hát hol élünk mindenhol el csattan.be is.. a párom megütne,neki az lenne az utcsó levegő vétele.
2015. febr. 25. 21:00
 7/21 anonim válasza:
67%
A legjobb amit tehettél, ahol elcsattan 1-2pofon,ott elfog sokkal több is!!! Sőt!! Fel a fejjel és ne foglalkozz azzal hogy k mit mondd!! Hidd el,jobb megszabadulni minél előbb egy ilyen agresszív embertől.
2015. febr. 25. 21:01
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
5!betegesen féltékeny embernek az is indok ha rá nézel valakire.ne légy má dinka.
2015. febr. 25. 21:01
 9/21 anonim ***** válasza:
72%

1. Ha részeg lett volna,se lenne kifogás.

2. Jól tetted,aki ezt nem gondolja így az elég fura !!

2015. febr. 25. 21:03
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

"envagyokaz4 nevű felhasználó válasza:

jol tetted, amit tettel, de azert a helyedben azon is elgondolkoznek, hogy mi provokalta ki azokat a pofonokat."

az erőszaknak NEM az ÁLDOZAT az oka, sose!!!!!!

2015. febr. 25. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!