Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves gyereknél hogyan határozzák meg a láthatást, ha a férj a terhesség alatt elhagyta a családját? Nem vett tudomást a gyerekről. A születése után viszont példás apaként viselkedik, a feleséggel viszont minősíthetetlen a gyerekek előtt.
Figyelt kérdés
#láthatási jog #3 éves gyerek
2014. febr. 12. 13:22
1/9 anonim válasza:
Ne vagyok jogász de szerintem 2 hetenként 2 nap hétvégén, a viselkedése pedig arra utal hogy megbánta, bár ha most is minősíthetetlenül viselkedik akkor csak a külvilág felé bizonyít, ez tipikus. Valószínű ezután sem fog sokat zaklatni.
2/9 anonim válasza:
Én felvenném, ahogy anyukával beszél és bemutatnám a bíróságon.
3/9 anonim válasza:
Kérdező, a kapcsolattartás joga a gyerek és a külön élő szülő részére nem jutalmazás és nem büntetés, hanem alapvető jog. Teljesen indifferens ebből a szempontból, hogy a két szülő hogy beszél egymással, vagy ki hagyott el kit és mikor.
4/9 anonim válasza:
"a feleséggel viszont minősíthetetlen a gyerekek előtt"
ez nem épp a "minta szülőség" ismérve...több kárt okoz, mint hinné az ember
5/9 anonim válasza:
OFF: de mivel váltja ki a feleség, hogy a férfinak ingere támad minősíthetetlenül beszélni vele?
6/9 anonim válasza:
Szülők egymáshoz való viszonyának semmi köze a gyerek szülő kapcsolatnak. 3 éves kor felett már elviheti, 2 hetente hétvégén és egy hétköznap is.
7/9 A kérdező kommentje:
A kétheti hétvégék rendben is vannak, sőt még heti 1 napot kaphatna is, hogy a gyerekeket altassa itthon. EZ VISZONT NEM ELÉG NEKI. NEVET RAJTA, HOGY ENNÉL TÖBBET FOG KAPNI.
Egyébként zaklat, mert bejelentkezés nélkül jön, megy, ha nem vagyok itthon ismét bunkó. Éjszaka 23-ig általában itthon van. Ha kifestem a lakást, akkor herdálom a pénzt, ha menüt rendelek
2014. febr. 13. 16:58
8/9 A kérdező kommentje:
...ha menüt rendelek, akkor nincs időm szerinte főzni, nem foglalkozok a gyerekekkel, csavargok, stb.
2014. febr. 13. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!