Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért szólják meg az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják meg az emberek azt a nőt, aki elhagyta a párját, mert az megütötte?

Figyelt kérdés

Kétszer ütött meg. Mindkét alkalommal józan volt. Féltékenységből tette.

A második pofonnál hagytam el. "Gyáván" tettem, kértem egy nap szabadságot, és amíg ő dolgozott, hazaköltöztem a szüleimhez.

A történtek után mindenki megszól, azt mondják 1-2 pofon megbocsátható. Mert mindenhol elcsattan ennyi, legfeljebb nem kürtölik világgá.

2015. febr. 25. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Aki pedig egy Nőt, bármiért megüt, eltörném mindkét kezét.
2015. febr. 25. 21:08
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Legalább TE bátor vagy és szerencse, hogy van hova visszamenned.
2015. febr. 25. 21:10
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
hat nem tudom, azert a kerdezo is erdekes, hogy eloszor a pofon utan mintha mi se tortent volna, majd x ido elteltevel lelepett.
2015. febr. 25. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:
6%

Nyilván nem lesz népszerű a hozzászólásom,DE azt gondolom 2 pofon után nem kell rohangálni,mindenhol vannak problémák,ki-ki oldja meg.

Tény,ha 1 pofon elcsattan,könnyen jöhet a másik is,bár nem törvényszerű.

Nem elhanyagolandó kérdés,hogy mi váltotta ki a féltékenységet a férj részéről,mert arról NEM esik szó.

Ha esetleg helytálló a féltékenység,akkor nem is tudom mit mondjak...azt szoktam mondani,aki az úton áll és "dolgozik", prostitúciónak hívják...aki a férjét csalja,vagy úgy viselkedik,na az a qurva.

2015. febr. 25. 21:36
 15/21 anonim ***** válasza:
17%
Ha megcsalt volna, vagy fűzöget valakit mellettem hazaküldöm nem megütöm. A gyerekeknek néhány esetben eljárhat a pofon, de egy felnőtt nőre mit várok milyen hatása lesz?
2015. febr. 25. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Az erőszak sosem helyén való, bármi is állt a háttérben. Guglizzátok már be ha ennyire ráértek, hogy évente mennyi nő hal bele a családon belüli erőszakba? Inkább örüljünk neki, hogy egy embertársunk ettől a sorstól megmenekült. Kedves kérdező: ahol egy pofon elcsattan, utána jön a többi. Jól tetted, hogy leléptél, a legtöbb nő manapság sajnos nem ilyen bátor. Kezd tiszta lappal az életed, sok sikert kívánok a jövőre :)
2015. febr. 26. 01:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Egyetlen esetben sem fogadnám el, hogy valaki a másikat megüsse. senkinek nincs joga a frusztrációját, a dühét más ember megütésével levezetni. Azzal sem értek egyet, ha "okot adnak rá". Milyen okot? Ha valaki esetleg egy kacérkodó rüfkével áll össze, akkor viselje a következményeit, vagy cserélje le, ha nem tetszik a magatartása. De legtöbb esetben a féltékenység miatt pofozkodóknál szó sincs ilyesmiről.. Ki milyet szakít, olyat szagol.

Aki meg azt mondja,hogy egy-egy pofon miatt nem érdemes borítani, az csak kényelmes, vagy ennyire nincs önbecsülése és még így is kap valamit a kapcsolattól (pl. egyedül nem tudná magát fenntartani...). Érdek nélkül senki sem szokott így meghunyászkodni, mert ha következmények nélkül marad az első, akkor oda menni fog a többi is, egészen addig, amíg az asszony úgymond meg nem találja a helyét, és befogja mindenért a száját, ami a hites urát zavarhatja. Nyeljen, ha ez kényelmes, de irigységből ne szólja le azt, aki ezt nem tűri el.

2015. febr. 26. 06:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, tudod-e, hogy megy ez. Ha az első 1-2 pofon után otthagyod, akkor sokak szemében nem vagy elég kitartó, nem akarod rendbehozni a kapcsolatodat, meg amúgy is biztos megérdemelted, úgyhogy te vagy a szemükben a hibás. Ha nem hagyod ott, és évekig tűröd, hogy verjen, akkor meg szintén te vagy a hibás szerintük, mert "miért hagyta, az ilyet nem tudom sajnálni, megérdemli".

Szóval tojd le magasról, hogy másik mit mondanak, voltaképpen úgyis csak azért hibáztatnak téged, mert ők maguk sem tudják, hogy mit tennének egy ilyen helyzetben. Hidd el, nem neked kell védened az igazadat, egyszerűen nem hagytad, hogy bántalmazzanak. Ezt egyszerűen még csak indokolni sem lehet, annyira evidens, hogy ezt az ember nem hagyja. Aki azt mondja, hogy ez mindenhol megtörténik, csak nem kürtölik világgá, az valószínűleg maga is elszenvedte ugyanezt, csak nem mert lépni, és a saját szintjére akar téged is lerántani. De hidd el, nem mindenhol normális a tettlegesség.

2015. febr. 26. 08:16
 19/21 OlivO ***** válasza:
66%
Úristen, jó, hogy elhagytad. Ha egyszer-kétszer megengedted neki, többször is megtenné és nem lenne határ. Azért hagyod el a párodat, amiért akarod, senkinek semmi köze hozzá. Gratula, hogy meglépted, bár minden nő tehetné!!
2015. febr. 26. 10:56
 20/21 anonim ***** válasza:
69%

Azért mert ők nem merik/mernék megtenni és úgy gondolják, ha nekik egy nyomor az életük, legyen másoké is az.

Meg hát az ember agya egy furcsa szerkezet. Sokszor ragaszkodik sz@r dolgokhoz is, mert azt legalább megszokta és ismeri. Más téma, de az iskolarendszer és a tanítás kapcsán szóba került a korábbi és a jelenlegi helyzet közti különbségek és valaki bizony visszasírta a körmösöket, pofonokat és leszólásokat, amit annak idején kapott. Hogy hiányzik neki. Mondom, furcsa az ember agya.

2015. febr. 26. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!