Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cse11 kérdése:
Ki hogy viselte illetve vészelte át, amikor a férje x év után elhagyta őt és a gyerekeit egy másikért? A gyerekek hogy viselték?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 19:51
1/28 anonim válasza:
én férfi vagyok , de ilyet nem tudnék tenni egy családdal. igaz az is tény, hogy kettő kell ahhoz, hogy jó ill rossz legyen. de másért elhagyni?? gyökér dolog. mi ha nem a párja és a gyermekei számítanak. nem értem az ilyen férfiakat, de nőket sem.
2/28 anonim válasza:
Ismerősöm három feleségét és három gyerekét hagyta ott egy 16 évvel fiatalabb lányért.
Sajnos van ilyen.. :(
3/28 anonim válasza:
Én pl. olyanról tudok, nem is egyről, ahol épp az anyuka volt az, aki lelépett egy pasassal. Volt olyan, hogy az apa arra ért haza, hogy a pici gyerekek felügyelet nélkül vannak hagyva, az értékesebb vagyontárgyak és minden készpénz el lett víve otthonról. Ja és nem kirabolták őket, lelépett anyuci, a szeretőjével kipakolták a házat.
4/28 anonim válasza:
Exemet én hagytam el, mert nem láttam értelmét annak ,hogy továbbra is együtt éljünk. Állandóan megcsalt, hazudott stb. Mivel nem akart elhagyni ,én tettem meg. Karom fogtam az akkor 6 éves kisfiúnkat és elhagytam,mert nem bírtam a folyamatos megalázást,stb. Egyszer csak az üres lakásba ment haza. Soha egyszer sem bántam meg az akkori lépésemet. Akkor nagyon nehéz volt ,sokat sírtam éjjelente, és lelkileg padlón voltam ,a családom és a barátaim mellettem álltak, sőt még a kollégáim is. Sokat segítettek ,amikor talpra álltam ,kb 8 hónap után sikerül úgy új életet kezdenem a fiammal, hogy egyszál magam intéztem mindent.Lakás,stb .megszerveztem az új közös életünket. Persze az exem többször is akart visszajönni, de soha nem tudtam volna visszafogadni. És bár nagyon kemény időszak volt számomra,de sosem bántam meg. Azóta meg boldog vagyok. a Gyerekem is kiegyensúlyozott volt ,hozzá azért járt kéthetente nagy nehezen, de abban volt szerencsém, hogy a gyermekem sosem volt igazán apás . Így könnyebben túllépett rajta.
5/28 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok
Ilyet sajnos én is tudok, a férj, mire hazament a munkából késő este (rengeteget dolgozott késő estig, és TÉNYLEG dolgozott), próbálta felkapcsolni a villanyt, és nem tudta... Egy kis idejébe telt, mire leesett neki, hogy mindent, az égvilágon mindent (lámpákat is) elvittek a házból, asszony lelépett a szerelmével..
6/28 anonim válasza:
Sok helyen van ilyen sajnos.. körülöttem van pár ilyen tönkrement kapcsolat. A pasiknak ez a megoldás ha bajuk van... csak elég gusztustalan tőlük. De anyát is ismerek ilyet... az még undorítóbb... :(
7/28 anonim válasza:
Én most adom be a keresetet. Két picike gyermekkel hagyott el (vagyis még itt él) a férjem, egy nála 15 évvel fiatalabb lányért, akinek se gyereke és még a szüleivel él. De még én vagyok a rossz...Ő meg szerelmes lett, mint a nagyágyú. Itthon web-kamerázik, chat-elget és ezt el kell viselnem addig, amig el nem megy innen. Még nekem kell várnom, hogy a nő munkát találjon Bp-en és albérletet, hogy össze tudjanak költözni. Álmomba se gondoltam, hogy ez megtörténik velem. Igaz voltak gondjaink, de nem akkora, hogy ezt tegye. Ha titokba csinálta volna és elmondja, még lenyelem, de azt ahogy megalázott és aláz folyamatosan, azt nem kívánom senkinek. Sajnos van ilyen is...és nem tudom mi lesz velünk ezután. A nagyobbik 3,5 éves és igen érzékeli a dolgokat, Őt nagyon meg fogja viselni. A picike még nem érti, de érzi...
8/28 anonim válasza:
7/7 :kitartást és erőt!! hidd el ,megéri hosszútávon és hidd el ,mindent visszakap az élettől a párod ,amiért ezt tette veled,veletek. Tapasztalat.Addigra viszont te már új életet kezdesz és magasról tenni fogsz rá. :) a gyerekek kicsik ,és ebben "szerencsés" vagy, hamarabb átvészelik és könnyeben túl lesznek rajta. Mi 3 kiskamasszal éljük meg a válást ,még rosszabb!!!
9/28 anonim válasza:
Sehogy. Szépen lassan tönkremegyünk. Szegény gyerekek is.
10/28 anonim válasza:
"Ismerősöm három feleségét és három gyerekét hagyta ott egy 16 évvel fiatalabb lányért."
Bocs, de hogy lehet EGY lányért HÁROM feleséget otthagyni? Ezt becsszó, nem értem...Muszlim volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!