Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lehet egy válás során a gyerekek felügyeletének kérdésében, ha a párom folyton ellenem hangolja őket?
Hány évesek a gyerekek? Ha nem vagytok házasok, volt apasági nyilatkozat?
Amúgy a gyerekelhelyezési per végéig ugyanannyit láthatod őket, mint az anya, a teljes szabadidődet velük töltheted.
Szerintem a kérdező nő, szóval nem az anyától kell féltenie a gyerekeket.
Hogyan hangolja ellened a gyerekeket? Az én szüleim akkor váltak, amikor 6-7 éves voltam, senki nem kérdezte, kinél akarok maradni. Az dönti el, ki ellen vannak súlyosabb érvek, a gyerekeket nem kérdezik nagyon, nekem igazából fel se tűnt az egész válóperesdi. Szóval ha jó anya vagy, van munkád, nincsenek régebbi ügyeid a rendőrséggel, simán van esélyed rá, hogy nálad maradjanak a kölykök. Persze ha a pasi is jó apa, van munkája és nincs büntetett előélete vagy ilyesmi, akkor majd jöhet a gyerekeknek a két hét itt, két hét ott verzió - vagy ilyesmi. Ha a gyerekeid meg elmúltak 14 évesek, eldönthetik, kivel akarnak maradni.
Na de azért a gyerekek sunyi népség, vidd el őket fagyizni, beszélgess velük többet, fektesd le őket, szeretgesd őket, nevess velük és mosolyogj rájuk sokat ŐSZINTÉN, és akkor nem fognak átállni a rossz oldalra. :)
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Igen én az anya vagyok. Gyerekek 8 és 4 évesek. A párommal házasok vagyunk és én őt egyébként nagyon jó apának tartom, csak az az érzésem, hogy amíg én főzök mosok takarítok ő meg csak játszik velük és ráér órákat fürdőzni velük este, meg velük együtt mesét nézni, én kirekesztődöm, és ezért inkább apásabbak, mert ő JÁTSZIK velük. Neki van rá ideje. Egyébként óriási lakáshitelünk van ezért sem megy könnyen a válás elindítása, és mindketten munkahellyel rendelkezők vagyunk és büntetlenek hála istennek.
Igen persze játszik velük, de közben az a legbántóbb, hogy amit az elején megbeszéltünk, hogy ezt vagy azt nem fogjuk engedni majd a gyerkőcöknek és én tartom is magam hozzá, ő biztos rákontráz és megengedi. Apróságok, de a törpék hamar leszűrik, hogy apánál ezt is meg ezt is lehet anya meg mindig mindent tilt. Pl.: villát csak lefelé tartunk, kályha előtt nem szaladgálunk. Persze sokat nyelek és próbálok nem a rosszra gondolni a gyermekeim miatt csak nagyon nehéz.
Egyébként köszönöm a tanácsokat hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!