Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szólhat e a volt férjem abba, hogy kimegyek Ausztriába dolgozni, és a jelenlegi férjem vigyáz a két lányomra (mindkettő a volt férjemtől van)?
Ugyanaz az exünk? :)
Ismerős a helyzet, végigcsináltam én is, annyi különbséggel, hogy én a határ mellé költöztem, hogy a gyerekeket ne kelljen egyedül hagyni. Szerintem ha tartasz tőle, hogy a gyámüggyel próbálkozik, lépj meg valami hasonlót mint én. Így egy szava se lehet. Persze ez ellen is ágálni fog, és mondja majd a magáét, de nem tehet semmit, jogod van költözni.
Nos...én nem költözni,hanem dolgozni akarok kimenni Ausztriába.Jó ha hétvégenként haza tudok jönni,de inkább csak két hetente...de muszály...munkanélkülim lejár,és nincs munkahely(és,nem,...nem tudunk megélni 47.000ft-ból!)
Az a baj,hogy a volt férjem eddig már kétszer próbálta a gyerektartást csökkentetni,de nem jött össze neki...mivel nem,vagy alig fizet.A bíróság 20.000-20.000ft-ot állapított meg minimum(fizetése 20-20%-át).de ezt az összeget még soha nem kaptam meg...tudom,hogy maszekol,bizonyítani is tudtam,még sem tettek semmit ellene.A gyámügyön is jeleztem,hogy nem törődik a lányokkal...én kértem,hogy a gyámügy kötelezze a kapcsolattartásra,mert a kisebbik lányom nagyon akarja az apját látni(persze ő sza...k rá..)Viszont ha most kimegyek külföldre dolgozni,akkor ő fog feljelentést tenni,mert az ő szemszögéből elhanyagolom a gyerekeket....na ettől félek..mert akkor ugye megint bíróság lesz,és akkor megint nem lesz munkahelyem,mert oda kell járnom...Teszem hozzám,ha menni fog a meló és biztos lesz a fizetésem,nem fog érdekelni,hogy fizeti e a gyerektartást.(a mai világban már nem biztos egy külföldi cég,hogy fizet e...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!