Minden tini ezt csinálja mostanában, már szinte versengenek. Ahogy te, úgy ő is rá fog unni és abbahagyja. Nézd, milyen hosszú sorba állt be a tesód: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vagdosom+mag.. és ez csak ezen az oldalon. Ne aggódj, arra mindegyikük nagyon figyel, hogy nehogy komoly kárt tegyenek magukban...
2015. febr. 20. 18:22
2/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy divatból, vagy komolyan csinálja. Ha csak divatból, cikizd vele, mert szánalmas.
Viszont ha komolyan, akkor szólj a szüleiteknek, mert sokkal nagyobb lehet belőle..
Kedves első: én 12 éves koromtól vagdostam magam, sose a divat miatt. Eltakartam mindig pulcsival, hosszú nadrágokkal. Bármi bajom volt, vagdostam magam, nagyon jó érzés volt. Ez tartott 17 éves koromig.. És senki sem vette észre.. Aztán hosszában vágtam meg a karomban az artériát, és épp, hogy itt lehetek még.. Azóta komolyan veszik itthon a problémáimat.
2015. febr. 20. 18:25
3/18 anonim válasza:
Kedves kettes:
naná. Addig tudtak arról, hogy problémáid voltak, vagy azokat is elrejtetted, mint a sebeket?
2015. febr. 20. 18:27
4/18 anonim válasza:
És tudjátok milyen nehéz leszokni róla??? Nekem 1,5 évembe telt!! A fizikai fájdalom elnyomja a lelkit, így máig stresszes helyzetekben eszembe jut, hogy de jó is lenne.. Csak aztán ránézek a lábamra, tiszta sebhelyes az egész, a kezemre, ahol hosszában futnak a csíkok..
2015. febr. 20. 18:28
5/18 anonim válasza:
Kedves hármas, én mondtam nekik, de ők tinihisztinek fogták fel és nem foglalkoztak vele.
2015. febr. 20. 18:28
6/18 anonim válasza:
Jó nagy drámakirálynő lehetsz, te utolsó... szánalmas, hogy öngyilkossággal való fenyegetéssel csikartad ki, hogy te legyél a középpontban.
2015. febr. 20. 18:36
7/18 anonim válasza:
Tessék? Azért élek még, mert kivételesen feljött anya az emeletre és meglátott.
Különben borderlineos és mániás depressziós vagyok évek óta (orvosom szerint már kb 9 éves korom óta lehetek az).
2015. febr. 20. 18:38
8/18 anonim válasza:
Pontozgassatok csak.. Aztán ha a gyereketek vagdossa magát és ti magasról tojtok rá, ne csodálkozzatok, ha az lesz, mint az én esetemben!
2015. febr. 20. 18:41
9/18 anonim válasza:
"Különben borderlineos és mániás depressziós vagyok évek óta (orvosom szerint már kb 9 éves korom óta lehetek az)"
Aha. Szögbe nem léptél, hisztipisti? :D Muszáj a végletekig sajnáltatni magad még egy anonim oldalon is? Hipochonderke.
2015. febr. 20. 18:50
10/18 anonim válasza:
De szánalmas vagy. :) Nyilván 28 évesen nincs jobb dolgom, mint kamuzni egy anonim oldalon:)))))))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!