Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le és szólják meg hátuk mögött azokat a nőket akiket eltart a férjük, és semmi dolguk?
Irigyek?
Minden nő erre vágyik!
Igen, vannak, akik irigyek.
Nem vágyik minden nő erre.
Nekem pl. mindig is fontos volt az önállóság, az anyagi biztonság, ami nem mástól függ, hanem csak saját magamból.
Másrészt nem is mindenkit elégítene ki, hogy nincs semmi dolga. Sokan unatkoznának és nem tudnának magukkal mit kezdeni.
Szerintem egyébként azokat nézik le, akik azért vannak otthon, és azért nem dolgoznak, mert kihasználják a férfit és az anyagi javait.
Azokat nem szokták lenézni, akik megbeszélik, hogy pl. a nő otthon marad a gyerekekkel, mert a férfi is ezt szeretné.
Nem hiszem, hogy minden no erre vagyik, de valoban sokan irigyek, illetve sok ferfi ugy gondolja, hogy a haztartas vezetes egyaltalan nem faraszto munka.
Szemely szerint ugy gondolom, hogyha ez mindket felnek megfelel a kapcsolatban, akkor teljesen rendben van. A lenyeg a harmonia minden esetben.
Első vagyok.
Kiegészíteném annyival, hogy én szívesen maradnék itthon, hogy olyan munkát végezzek amit szeretnék. Szeretnék újra rajzolni, festeni, írni, tanulni, olvasni, és úgy vezetni a háztartásunk, ami igaz kicsit macerásabb, de kicsit "zöldebb". Ehhez a "zöld háztartáshoz" pedig munka kell.
Szeretnék zöldséget termeszteni, és szép kertet varázsolni, szeretnék együtt tanulni a gyerekekkel, és nyugalmas otthont teremteni a páromnak is.
Elég unalmas vágyak egy ambiciózus nő számára, de úgy gondolom, amíg én se ítélem el őket, addig tőlük is ezt várom. Én másra vágyok, ettől nem leszek kevesebb, vagy esetleg szellemileg kevésbé kielégítő partner.
Csak más életre vágyom.
Ezért kérlek kérdező, kicsit vegyél vissza. Ne ítélkezz te se senki felett, ha ezt várod el magad felé.
"Irigyek?
Minden nő erre vágyik!"
Ejnye, csak provokálod itt a jónépet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!