Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok válni illeték mentességi papírt 3 pl-ba küldjem vagy elég egy. Még egy kérdés szerintetek nekem ítéli a bíróság nincs munkám van egy párom aki eltart minket, meg van a picinek mindene 4 éves, hussz vagyok a férjem60 van?
elég egy
annak a szegény gyereknek már mindegy ahogy téged olvaslak
Ha jól értelmezem,most vagy 20 éves./bár az 1995 miatt,csak 19nek gondolnálak/ Van egy 4 éves gyermeked és egy van egy 60 éves párod,aki eltart titeket.
Ráadásul most fogsz elválni valakitől.
Tudod,nem bántani akarlak,de ha a bíróságon is ilyen zavarosan fogod magad kifejezni,mint a kérdésedben,akkor nagyot rontasz az esélyeiden.
Próbáld magad kicsit összekapni.
Elég egy.
Ilyen értelmi képességekkel nem ítélnek neked egy gyereket.
Ha 1995-ben születtél, akkor 19 éves vagy. Annyi évesnek számítasz, amennyi betöltött életéved van.
19 évesen nincs munkád, de már van egy 4 éves (??!) gyereked, és most arra apellálsz, hogy egy 60 éves kujon majd eltart gyerekestül, mindenestül...
Elég egy példányban beadni.
gyöngyi1995
Az üzenet címzettje:
Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja:
ma 08:54
Az üzenet oka:
A kérdésre írt válasz:
Fogok válni illeték
mentességi papírt 3 pl-
ba küldjem vagy elég
egy. Még egy kérdés
szerintetek nekem ítéli a
bíróság nincs munkám
van egy párom aki eltart
minket, meg van a
picinek mindene 4 éves,
hussz vagyok a férjem60
van?
"Ha jól értelmezem,most
vagy 20 éves./bár az
1995 miatt,csak 19nek
gondolnálak/ Van egy 4
éves gyermeked és egy
van egy 60 éves
párod,aki eltart.."
Az üzenet szövege:
ha ilyeneket tudsz írni
akkor ne is írj.akivel
élek az 30 és a férjem
60 maradtam volna vele
ivott és kiabált mindenki
követ el hibát.
Válaszol Üzenet törlése
Nem fogadok tőle több
üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!