Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak belőle "ügyet " vagy ne szóljak semmit?
7 éve vagyok együtt a férjemmel, eddig úgy gondoltam minden rendben van köztünk.
Van ez a badoo, és a férjem regisztrált oda. Ma délelőtt egészen véletlen vettem észre. A keresőbe elkezdtem valamit beírni B.... és megjelent a badoo.
Nem lépett ki így a levelezést el tudtam olvasni.
Egy lánnyal folytatott hosszas levelezést, a férjem nem igazán akart találkozni vele de lány mindenre hajlandó lett volna. Akkor miért regisztrált ? A lány is rákérdezzet, a válasz : kiváncsi voltam mi ez, csak úgy . A férjem elmondta hogy van felesége és nem akar találkozni vele, kedves szimpatikus a lány neki de nem akar semmit a beszélgetésen kívül.
A lényeg , hogy múlt hét pénteken a nővéremnel aludtam. És akkor este is beszéltek, a férjem elmondta hogy egyedül van a lány át akart jönni és a férjem megadta a címet neki. Annyi történt hogy addig addig beszéltek míg elment a lány utolsó busza amivel Budapestre jöhetett volna. (Nem tudom honnan).
A héten meg egyszer irt neki a férjem, hogy fejezzék be mert majdnem hülyeséget csinált szereti a feleséget.
A lány erőszakos és szinte mindennap ír neki, már "fenyegeti " is, írta hogy tudom hol laksz 13 a kapu csengő?
Nem szóltam a férjemnek semmit, de egész nap csak erre tudok gondolni mi lett volna ha....
Nem tudok megbocsátani, hazudott nekem el árult.
Nem tudom elhagyni de nem tudok ezek után vele sem maradni.
És ha előbb hívom hogy nem jövök haza, előbb kapcsolja be gépet , a lány eléri a buszt......
Nem kutakodtam, véletlen volt.
Ha szereted és vele akarsz maradni, próbálj meg túllépni rajta, ne szólj egy szót sem. Jól csinálod, gondolom nem tudja, hogy ellenőrizgeted, maradjon is ez így. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de szeret téged és nem csalt meg. Valami lehet hiányzik neki, lehet csak egy kis plusz odafigyelés. Add meg neki te, amire vágyik, hogy ne legyen szüksége arra, hogy máshol keresse.
Szerintem egyelőre próbáld ezt a tanácsot megfogadni. Ha eltelik pár hét, úgyis érezni fogod, sikerül-e túllépned. Ne dönts első felindulásból. Pihentesd a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!