Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csináljak belőle "ügyet "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak belőle "ügyet " vagy ne szóljak semmit?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a férjemmel, eddig úgy gondoltam minden rendben van köztünk.

Van ez a badoo, és a férjem regisztrált oda. Ma délelőtt egészen véletlen vettem észre. A keresőbe elkezdtem valamit beírni B.... és megjelent a badoo.

Nem lépett ki így a levelezést el tudtam olvasni.

Egy lánnyal folytatott hosszas levelezést, a férjem nem igazán akart találkozni vele de lány mindenre hajlandó lett volna. Akkor miért regisztrált ? A lány is rákérdezzet, a válasz : kiváncsi voltam mi ez, csak úgy . A férjem elmondta hogy van felesége és nem akar találkozni vele, kedves szimpatikus a lány neki de nem akar semmit a beszélgetésen kívül.

A lényeg , hogy múlt hét pénteken a nővéremnel aludtam. És akkor este is beszéltek, a férjem elmondta hogy egyedül van a lány át akart jönni és a férjem megadta a címet neki. Annyi történt hogy addig addig beszéltek míg elment a lány utolsó busza amivel Budapestre jöhetett volna. (Nem tudom honnan).

A héten meg egyszer irt neki a férjem, hogy fejezzék be mert majdnem hülyeséget csinált szereti a feleséget.

A lány erőszakos és szinte mindennap ír neki, már "fenyegeti " is, írta hogy tudom hol laksz 13 a kapu csengő?

Nem szóltam a férjemnek semmit, de egész nap csak erre tudok gondolni mi lett volna ha....

Nem tudok megbocsátani, hazudott nekem el árult.

Nem tudom elhagyni de nem tudok ezek után vele sem maradni.

2013. aug. 23. 22:14
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Szinte minden nap sexelunk, mint írtam nincs gondunk e téren.

És miért baj ha "róla szól minden" , persze kicsit túloz tam.

Lehetőségem lett volna Lengyelországba menni dolgozni, de itthon érzi jol magát, megbeszéltük és maradtunk.

Én nem szerettem annyira a kutyákat, de ő mindig is szeretett volna egyet, belementem és mostmár én jobban szeretem mint ő :)

Ilyenekre gondoltam!

Még nem szóltam semmit, ma dolgoztam későn értem haza, de érzi hogy baj van, legalább ötször hívott.

Holnap beszélek vele, és egy ideig a nővérem hez költözok, míg nem tudom mi lesz.

2013. aug. 24. 21:14
 32/42 anonim ***** válasza:
Szerintem ne költözz el. Én is ezt tettem és hiba volt, sokkal nehezebb volt visszatalálni, mintha maradtam volna. Ez olyan, mintha már el is döntötted volna, mi lesz ennek a vége. Ezzel csak még jobban a társkereső és a másik nő felé lököd.
2013. aug. 25. 08:24
 33/42 anonim ***** válasza:
38%

30-aska "Férfi vagyok...."

Még az a szerencse,hogy nem vagytok egyformák! Ha csak olyan pasik lennének,mármint ezzel a felfogással amit írtál,mint Te akkor lehet inkább leszbikus lennék!:)

2013. aug. 25. 12:55
 34/42 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek!

El ne költözz helo! Esztelenség lenne! Beszélj vele és legyél nagylelkűen megbocsájtó!de ha nem tér észhez és nem hagyja abba a "badoozást" akkor lapát!:)

2013. aug. 25. 12:58
 35/42 A kérdező kommentje:

Regisztráltam én is, megkerestem (hát eltartott egy ideig), írtam neki még éjjel, hogy Hello! Szívesen megismernelek, szimpatikusnak tunsz, de az igazat megvallva nagyon hasonlítasz a volt férjem hez.

Reggel át jöttem a nővéremhez, elolvasta hívott nem válaszoltam, át jött de nem engedtük be.

Amúgy a másik lánynak azóta nem válaszol.

Tesom szerint bocsássak meg, nagyon szeret engem.

Este haza megyek és beszélek vele, addig gondolkodjon csak...

2013. aug. 25. 13:14
 36/42 anonim ***** válasza:
Igaza van tesódnak. És ne költözz, menj haza, beszéljétek meg. Jól megijesztetted, szerintem most őrlődik rendesen. De ne húzd sokáig, mert minél tovább tart a helyzet, annál nagyobb nyomot hagy.
2013. aug. 25. 17:38
 37/42 anonim ***** válasza:
57%
nem mondom, hogy ágyúval lősz verébre, de azért majdnem olyan a dolog
2013. aug. 25. 17:42
 38/42 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2013. aug. 29. 11:59
 39/42 anonim ***** válasza:

30-as:

"Ferfi vagyok, de ha gondolod meg tanulok rolunk;)

Ugy latszik nem vagy eleg jo az agyban, kulonben tudnad h igenis elég ha lefarasztanak minket! Eddig ket csajom volt kepes ra, es eszem agaban sem volt felre... erom sem lett volna hozza! Mig a light-os menetek utan, es a nincs kedvem utan mindig kanos voltam, maradtam! Szal akinek tanulni kene rolunk, az te vagy!.."

Ugye viccelsz? Te és a két csajod esete határozza meg a férfi mentalitást? Te csakis magadról írsz, egyrészt ne légy büszke arra, hogy téged ilyen egyszerű lefárasztani, másrészt te meg a két csaj, mint meghatározó átlag, kevesebb a kevésnél is! Az alapján, amit írsz, még mindig neked kell többet tanulnod a pasikról (is), mert magaddal jobban el vagy foglalva.

2013. aug. 29. 16:40
 40/42 anonim ***** válasza:
na????
2013. aug. 29. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!