Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csináljak belőle "ügyet "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak belőle "ügyet " vagy ne szóljak semmit?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a férjemmel, eddig úgy gondoltam minden rendben van köztünk.

Van ez a badoo, és a férjem regisztrált oda. Ma délelőtt egészen véletlen vettem észre. A keresőbe elkezdtem valamit beírni B.... és megjelent a badoo.

Nem lépett ki így a levelezést el tudtam olvasni.

Egy lánnyal folytatott hosszas levelezést, a férjem nem igazán akart találkozni vele de lány mindenre hajlandó lett volna. Akkor miért regisztrált ? A lány is rákérdezzet, a válasz : kiváncsi voltam mi ez, csak úgy . A férjem elmondta hogy van felesége és nem akar találkozni vele, kedves szimpatikus a lány neki de nem akar semmit a beszélgetésen kívül.

A lényeg , hogy múlt hét pénteken a nővéremnel aludtam. És akkor este is beszéltek, a férjem elmondta hogy egyedül van a lány át akart jönni és a férjem megadta a címet neki. Annyi történt hogy addig addig beszéltek míg elment a lány utolsó busza amivel Budapestre jöhetett volna. (Nem tudom honnan).

A héten meg egyszer irt neki a férjem, hogy fejezzék be mert majdnem hülyeséget csinált szereti a feleséget.

A lány erőszakos és szinte mindennap ír neki, már "fenyegeti " is, írta hogy tudom hol laksz 13 a kapu csengő?

Nem szóltam a férjemnek semmit, de egész nap csak erre tudok gondolni mi lett volna ha....

Nem tudok megbocsátani, hazudott nekem el árult.

Nem tudom elhagyni de nem tudok ezek után vele sem maradni.

2013. aug. 23. 22:14
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Annyira bíztam benne, tűzbe tettem volna érte a kezem.

Vannak barátai, a szexuális életünk is jó, körülötte forog az életem.

2013. aug. 23. 22:36
 12/42 anonim ***** válasza:
86%

Írj a lánynak, mikor a férjed nincs otthon, hogy menjen át. Aztán te nyitsz ajtót, gondolom, lesápad majd a ribi.

Meg a férjed is majd, amikor meglátja, hogy üzentél a csajnak a nevében, és tudsz mindent. Akkor hagynám el, ha ezek után sem akar megbeszélni ezzel kapcsolatban semmit, hanem úgy veszi, mindent tudsz, nem szóltál, oké a dolog, mert akkor nyilvánvaló, hogy a gerincét elhagyta valahol útközben.

2013. aug. 23. 22:39
 13/42 anonim ***** válasza:
89%

Én megemlíteném a férjemnek, de nem a lányt, hanem ezt a badut, vagy mi az istent.

Mert azért nem normális dolog ilyenre regisztrálni, ha ennek valamilyen társkereső (szexpartnerkereső) izé.

Ha beszélgetésre vágyik másokkal, irányítsd a gyakorira, itt találkozik majd érdekes témákkal.

2013. aug. 23. 22:42
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

a férjed még nem tett rosszat, de jó úton halad felé :)

agresszív csajnak nehéz ellenállni, ha jól is néz ki ... mint fent írtam, tedd szóvá

2013. aug. 23. 22:57
 15/42 anonim ***** válasza:
74%
Ne akadj ki nagyon! Ez a Badoo nevű alantasan makacs alkalmazás szinte észrevétlenül ejti csapdába az embereket! Én is csak miután már rákattintottam valami másra akkor derült ki,hogy ez a Badoo áll mögötte és ráadásul még társkereső is,ami az elején ki se derül! Hetekig tartó procedúra árán tudtam csak törölni magam és már sajnálom,hogy nem mentettem el azokat az erőszakos,szinte már fenyegető hangú üzeneteket amiket a Badoo belső rendszere küldözgetett! Így amikor láttam,hogy a párom is "csapdába esett" csak vigyorogtam rajta! A férjed ha már ottragadt egy kicsit körülnézett és egy netribi kivetette rá a hálóját! Ülj le a pároddal,beszéld meg vele a dolgot,de nagyon sürgősen,mert ha nem tudja,hogy tudod akkor még valami zsarolásnak is áldozatul eshet! Ne támadó hangnemben kezdj hozzá mert akkor be fog zárkózni,inkább megértő és segítőkész legyél! Hidd el értékelni fogja! És nyugi,csak okosan!Még nem történt semmi jóvátehetetlen,vannak pasik akik sodródnak az árral akaratuk ellenére! Ha amúgy jó ember akkor ezért kár lenne elveszítened!
2013. aug. 24. 00:07
 16/42 anonim ***** válasza:
87%

megadta a címet, de csak sodródott az árral, akarata ellenére..

normálisak vagytok, az biztos.

2013. aug. 24. 00:16
 17/42 anonim ***** válasza:
42%
megdugta volna, ha jön még busz. ez biztos.
2013. aug. 24. 00:16
 18/42 anonim ***** válasza:
72%
Az olyan pasik akik amúgy nem félrelépősek sajnos nem tudnak nemet mondani egy ilyen csajnak,pont azért mert nincsenek képben és nem tudják megfelelően kezelni ezeket a helyzeteket! Gondolják,hogy a neten arctalanul minden következmény nélkül lehetnek vagányak és "macsók"!:) Megadta a címét,hát istenem,volt annyira tökkelütött a szentem,hogy azt hitte úgyis messze van a csaj,úgyse jön el!Szerintem ajtót se nyitott volna!:)
2013. aug. 24. 00:24
 19/42 anonim ***** válasza:
27%
:)rosszul hiszed
2013. aug. 24. 00:26
 20/42 anonim ***** válasza:
60%

Én nem hiszem el, hogy "kíváncsiságból" lehet egy ilyenre regisztrálni. Ez annyira nevetséges indok, hogy az eszméletlen.

Vagyis a kíváncsiság mögött van érdeklődés. Én pl. táskaoldalra regisztrálok, mert érdekelnek a táskák, de horgászfelszerelésre nem fogok, mert nem izgat.

2013. aug. 24. 02:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!