Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le és szólják meg hátuk mögött azokat a nőket akiket eltart a férjük, és semmi dolguk?
Irigyek?
Minden nő erre vágyik!
en azokat nezem le akik eloskodnek es sirnak hogy nincs eleg penz, de dolgozni nem mennenek el.
Ha ket ember ugy dont hogy az egyik otthon marad, ellatja a haztartast, es ez mindkettejuknek megfelel, akkor hajra:)
Es nem, nem minden no vagyik az eltartottsagra, en sem birnek otthon lenni huzamosabb ideig ugy, hogy kozben dolgozhatnek is. Nyilvan aki babaval van otthon, az mas teszta.
Nem lenézik őket, csak nem értik sokan miért jó ennyire kiszolgáltatott állapotba kerülni. Mondhat bármit az eltartott nő, hogy egyenlő fél, náluk nem lehet soha probléma stb., de neki akkor is olyan dolgokat is elkell tűrnie, amit egy anyagilag független nőnek nem. Akinek nincs saját jövedelme, az nem pattoghat, nem léphet ki egy rosszul működő kapcsolatból sem olyan könnyen.
Megtapasztaltam én is, hogy mennyire jó és kényelmes munka és gyerek nélkül otthon lenni, mindenre volt időm. De én ezt úgy élhettem meg, hogy nem más pénzét költöttem.
Nagyon szívesen maradnék én is itthon, de nem úgy hogy mástól függök.
Pl. nekem nem kellene egy Audi :) Tudatosan nincs autónk.
Mások a céljaink.
Nem minden nő vágyik erre!
És nem mindenkire irigyek!
pl. egy plázatúrázó, semmi dolga emberre lennék irigy, ha érdekelne annyira.
De pl. van egy barátnőm, akinek minden mondata azzal kezdődik, hogy: a férjem szerint...a férjem azt mondta, hogy... férjem így...a férjem úgy...
Még bugyit is a férje engedélyével és jóváhagyásával vesz.
szóval ő a nem irigylendő kategória!
De ha ő így boldog, nekem édes mindegy! Viszont soha, de soha nem tudnék ennyire mástól függeni!
nem egy kocsira vágyok a popsim alatt, mert azt a kocsit ugyanazzal a mozdulattal is el vihetik alólam, ha a másik úgy gondolja.
de nem is a kocsi a lényeg.
sok nőnek nem elég a háztartás, és lássuk be a legtöbb nő aki otthon van nem azért van, mert 3-4-5 gyerek, vagy tanulás vagy akármi, csak a kocsi a popsi alá, meg pláza
igen lennék én is otthon. de nem akarok kiszolgáltatott lenni, és a munka ad egy megbecsülést.
ja és ált. ezek a nők nézik le a dolgozó nőket, hogy naluk sosincs rend, rendes étel sincs az asztalon, a férjük meg nincs kielégítve
csak fáj nekik, hogy van aki ezeket mind össze tudja egyeztetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!