Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon féltékeny vagyok a...

Nagyon féltékeny vagyok a sógornőmre. Ezzel a dologgal mindent elronthattam?

Figyelt kérdés

Röviden nekik hamarabb összejött a gyermek áldás mint nekünk.

Már ott érezttem, hogy ez így nem tesz jót a lelkemnek.

Láttam ahogy vásárolják a baba ruhákat, családi összejövetelekkor mindig ez a téma. Így még nem is voltam terhes de elkezdtem pát baba cuccot venni, hogy megtudassam mindenkivel, hogy bizony nálunk is készülődik valami.

Csak aztán teltek és telnek a hónapok még mindig nem vagyok terhes. El fogok menni kivizsgálásra is, de már bele őrülök ebbe, hogy körülötte forog a világ.

2015. ápr. 2. 11:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Mit varsz a csaladtol? kerdezgessek, h na es dugtatok gyerekek ovulaciokor ugyesen? Most komolyan.. :D

Egy pszichologus sztrm is esedekes. Ez a vettem babaruhat, h tudjak... ahelyett h az unokahugod/ocsednek vettel volna vmit, hogy tudjak, h varod. Mi lesz a hormonjaiddal terhesen, szegeny parod!!

2015. ápr. 3. 08:02
 42/43 anonim ***** válasza:
90%

mindenkinek aki nem hiszi hogy van ilyen. en egy sogorno vagyok. hazasodtunk, babat vallaltunk. mezeshetekben teherbe is estem... imnentol hallgathattam a a sogornom agymeneseit... amikor feladtam es kozoltem vele 7. honapos hassal, hogy ne haragudjon faradt vagyok heti 45 orat melozok jarom a dokit vedonot... probalok beszerezni ezt azt azt hogy a baba ne ures lakasba jojjon, nincs egyszeruen energiam ezredszer vegighallgatni hogy o milyen nebet akar majd adni a gyerekenek. o hany gyereket akar o. mennyire fel a szulestol o.. o.. o... mert ha nem vette eszre o nem terhes en viszont azt vagyok. es rolam a 7 honap alatt egyszer se kerdezett... na ezekutan anyosom odajott hozzam meg a ferjemhez es elovett , hogy bunko vagyok. es meg kell ertenem sogornomnek ez milyen nehez lelkileg, mert o ugy tervezte hogy eloszor o megy ferjhez es szul es a bqtyja majd. csak utama alapit esetleg csaladot. es most azt kell latnia hogy itt vagyok nagy hassal... na a ferjem megmondta az anyukajanak hogy avcsiii.... es az egesz csak rosszabb lett.. szules utan sogornom kozolte ferjemmel, hogy milyen rossz teso mert neki kellett volna az elsonek lennie, de aztan jott valami no aki szult gyereket o meg nincs tisztelettel a huga erzeseire... na ez mar annyira szurrealis volt, hogy kinunkban sirvarohogtunk. a csucs vrgul az volt amikor mar a masodik szuletett es avval jottek hogy felcsinaltattam magam... es terjesztettek... mindket gyerek hazassagban fogant :))

szoval vannak fura sztorik... nalunk ferjem vegul megszakitotta veluk.a kapcsolatot. szetesett a csaladjuk. sogornomnek vegul lett gyereke. apa ismeretlen.

2015. ápr. 3. 23:13
 43/43 acelsziv ***** válasza:
68%

42 Nem semmi sztori. Mintha hülyékből állna a világ.

Kérdező: Na mi van? Teherbe estél már, vagy a párod megunta a nyavajgásod és kihajított, mint macskát...

2016. márc. 3. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!