Szégyellem, de szinte már betegesen féltékeny vagyok a sógornőmre és úgy érzem, hogy anyósék is csak vele vannak elfoglalva. Mit tegyek ezzel az érzéssel?
Csak gondolj bele: Tegyük fel, születik még egy fiúgyereketek is, aki később megnősül. Kit fogsz jobban szeretni, a lányodat, vagy a fiúgyereked párját? Szerintem egyértelmű...
Nekem két sógornőm van, az idősebbnek anyósék beszálltak a házába, stb., nekünk is segítenek, de jóval kevesebbet, de nem zavar, mert őszintén szólva sógornőm életképtelen:D.
A gyerekedet tutira ugyanannyira szeretik, de egy kérdés: melyik gyerek született előbb? Mert tudod, az első unoka mindig az első unoka, ezt el kell fogadni.
Annak idején pl. hálaimát rebegtem, mikor kiderült, hogy kislányunk lesz, mert sógornőmnek fia van, így legalább ha nem is első unoka a lányunk, legalább az első lány.
Saját magaddal nem vagy rendben, ez zavar téged. Kövérkés vagy? Nincs ezzel semmi baj, biztos vagyok benne, hogy a férjed így szeret, de ha téged zavar, akkor járj el futni, stb. Hidd el, ha magaddal megbékélsz, már a sógornőd sem fog annyira zavarni.
Azt pedig nem hiszem, hogy különbséget tennének a két lány között, szerintem csak te képzeled be a komplexusod miatt.
"Az anyóssal nincs problémám, kedves volt velem mindig, de éreztem rajta, hogy hozzám tök máshogy viszonyul."
Én itt elakadtam. A lánya. Mégis mit vártál, hogyne viszonyulna a LÁNYÁHOZ másképp, mint valakihez, aki nem a gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!