Miért ezzel vannak a szüleim elfoglalva? Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Mikor átjön a barátnőm, akivel komolyan tervezek, nem szólnak hozzá. Hiába próbál beszélgetni velük, nem foglalkoznak vele. Ha elvonulunk a szobába, mindig utána állandóan azzal vannak elfoglalva,hogy szeretkezünk (bár nem ezzel a kifejezéssel szoktak érvelni, sőt ezt már a barátnőm előtt is mondták) és nem ezt kéne egész nap csinálni. De könyörgöm, 25 múltam, és nem azt csináljuk állandóan. És nem értem, miért marnak el mindenkit mellőlem. A barátnőm azóta nem is jön át, amit teljesen megértek.
F
a lányban nem látnak más, csak egy "ürítőt"
ha nem elvonulnátok, hanem mondjuk segítene anyudnak elmosogatni, már akkor tuti beszélgetnének, vagy úgy egyáltalán.., jelenleg úgy néz ki, *ni jár hozzátok.
Na most én leszek a szemét, de szerintem a szüleid félnek, hogy elvesztenek téged, mint állandó bevételi forrást. Nem tudom, mennyit keresel, de a fizetés több, mint fele jó nagy összeg, ennyiből mi egy önálló lakást tartunk fenn.
Mivel "ott ragadtál" náluk, most már nem is akarnának elengedni. Ez nem tudatosul így bennük, csak azt látják, hogy van egy lány, aki odajön, mert szereted, mert komoly kapcsolatot akarsz vele, aztán esetleg lesz majd összeköltözés, meg házasság, és jó ég, a gyerek el fog innen költözni.
Mióta vagytok együtt?
Szerintem érdemes lenne összeköltözni valahol máshol, ha már komoly a kapcsolat. Vagy arra vágysz, hogy állandóan megjegyzést tegyenek a szüleid arra, hogy szexelsz? 26 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!