Miért ezzel vannak a szüleim elfoglalva? Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Mikor átjön a barátnőm, akivel komolyan tervezek, nem szólnak hozzá. Hiába próbál beszélgetni velük, nem foglalkoznak vele. Ha elvonulunk a szobába, mindig utána állandóan azzal vannak elfoglalva,hogy szeretkezünk (bár nem ezzel a kifejezéssel szoktak érvelni, sőt ezt már a barátnőm előtt is mondták) és nem ezt kéne egész nap csinálni. De könyörgöm, 25 múltam, és nem azt csináljuk állandóan. És nem értem, miért marnak el mindenkit mellőlem. A barátnőm azóta nem is jön át, amit teljesen megértek.
F
2014. szept. 8. 22:47
11/11 anonim válasza:
Hat en ilyen korulmenyek kozott tuti elkoltoznek. En is rakerdeznek, hogy mi bajuk vele, lehet, hogy semmi, csak szeretnenek nyugalmat otthon. Nekem sem orultek, ha felhoztam hozzank valakit, mert akkor nem tudtak nyugodtan lazitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!