Szégyellem, de szinte már betegesen féltékeny vagyok a sógornőmre és úgy érzem, hogy anyósék is csak vele vannak elfoglalva. Mit tegyek ezzel az érzéssel?
10-es a kérdező még a gyerek előtt már féltékenykedett meg furcsa kezdett lenni. (Ne mondd nekem, hogy aki ilyen bogaras, hogy nehezményezi, hogy valaki a saját gyerekét jobban szereti, mint őt, az normálisan tud viselkedni.) Ki tudja milyen.
Azok is, akik folyton írogatnak, hogy a szemét anyós csak a saját lányának segít a gyerekek körül, azoknál is mindig kiderül, hogy hát amúgy sincs valami felhőtlen viszony, meg "mindig ilyen" volt és amúgy végül is jobb is, ha nem jön, deakkoris!!!! Azt hiszitek, hogy az anyósnak nem tűnik fel, ha nem úgy állnak hozzá, ha folyton azt vizslatják, hogy hogyan nyúl és szól a gyerekhez, mindig hasonlítgatják, méregetik, mindenféle igényeket támasztanak vele szemben? Egy idő után ez hozza magával, hogy akármilyen jó nagymama lehetne, de leépül az egész a gyerek félbolond anyja miatt.
Erdekes lenne ha a menyem szamonkerne rajtam, hogy ot nemugy szeretem mint a sajat lanyomat.
Hat szeressem teged a sajat anyad ugy mint a lanyodat.
Kezdj sportolni, hogy jo alakod legyen es tanulj valamit amitol meg olyan szakmad lesz, hogy tobb penzetek legyen. A feltekenyseg nagyon csunya dolog es rémesen gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!