Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek elronthattam valamit?

Szerintetek elronthattam valamit?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött hogy ráírtam egy lányra hogy jól néz ki. 3 nap múlva elhívtam sétálni. A séta előtti napon rám írt hogy mégsem tud eljönni mert nem ér rá. Ráírtam hogy van e kedve bepótolni valamikor a sétát és azt írta: "nem tudom, majd meglátjuk". Az első két párbeszéd teljesen jól végződött. (1. ráírtam h Mizu nagyon jól néz ki stb...)(2. Megkérdeztem tőle h van e kedve eljönni azt írta: "hát.. jó :D" megbeszéltük az időpontot és hogy hol találkozzunk) sok smileyt írt az első 3 chatelésbe. A 3. amikor rám írt ezt írta: "szia. holnap nem érek rá. így nemtudunk kimenni. bocsi." Erre azt válaszoltam hogy "nem baj majd máskor :P" és azt mondta "akkor ok:D" ÉS a 4. ráírtam most hogy: "Szia! Van kedved vmikor bepótolni a sétát?" és erre írta : "szia

hat nemtudom meg. majd meglatjuk"------ Szerintetek én rontottam el valamit , vagy csak túlreagálom és attól még van esélyem , vagy nagyon siettem és tolakodónak tűntem? A válaszokat előre is Köszönöm!

2014. dec. 12. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Erre mindenki tudni fogja a választ szerintem szóval ne is ragozzuk:

1)Tolakodó voltál

2)Nem akar elmenni veled sehova mert nem kellesz neki

3) (:

2014. dec. 12. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj hogy többen is mondták, hogy ez nem tolakodó és miért ne hívhatnám el. Egyébként kösz a biztatást sztem csak random beírtál vmit h rosszabul érezzem magam.
2014. dec. 12. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

1# vagyok

Nem tolakodó hogy elhívod,de haver...4-szer hívtad el,ebből 3-szor "dolga" akadt,és ha negyedjére is dolga lesz?Elhívod ötödjére is?Kérdeztél valamit én válaszoltam rá,nem értelek komolyan.Mit vártál mindenki elkezdi neked majd itt mondani hogy "Hjaj hát úúúúgyis összejöttök mert chaj de jól csinálod a dolgokat" nem b+,tolakodó voltál...bár én több ember véleményére is kíváncsi lennék,ez csak az enyém volt.Bár úgy látszik szubjektív kinek mi a tolakodó...

2014. dec. 12. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Vmit félreérthettél mert csak 1X hívtam el.
2014. dec. 12. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

nem akar találkozni. ha nem ír rád, nem keres stb. akkor bukott ügy.

és valóban, tolakodó voltál. én sem szeretem, amikor 4ből 4x megkérdezik hogy na akkor mikor találkozunk. azaz, ha hosszabb beszélgetések történnek, akkor nem zavar, de ha csak pár dologról beszélünk, kb negyed óráig aktívan, akkor zavaró.

20L

2014. dec. 12. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem, hogy 1x hívtad el. Szerintem nem voltál tolakodó. Nyugodtan próbálkozz még. Ha kb harmadszor is elutasít, akkor azért gondolkodj el rajta.
2014. dec. 12. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is folyamatosan ez volt:c kérdezd meg tőle hogy egyáltalán szeretne-e veled találkozni. De leírtak alapján ha lemondja akkor nem jösz be neki ezért nem akar veled talizni.
2014. dec. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!