Elronthattam valamit egy sráccal kapcsolatban?
24 éves vagyok, a fiú 29. Lassan fél éve, hogy ismerjük egymást. Nagyon sok időt töltöttünk együtt ez idő alatt, sokat beszélgettünk, még nyaralni is együtt mentünk a horvát tengerpartra, úgy tekintettünk egymásra, mint két nagyon jó haver.
Azonban egy ideje úgy érzem, hogy közöttünk több is lehetne, mint nagyon jó baráti viszony, mert megkedveltem nagyon ezt a férfit. Jó humorú, sokat viccelődünk, érdekesek a hobbijai, ami engem is érdeklődésre sarkall satöbbi..
Amikor elé álltam azzal, hogy mit szólna ahhoz, ha egy kicsit jobban megismernénk egymást, mert mint férfi, nekem ő nagyon bejön, hirtelen teljesen elvörösödött, zavarba jött, elcsuklott a hangja, és annyit mondott nekem, hogy szeretne mérlegelni.
Azóta alig beszéltünk! Mivel egy munkahelyen dolgozunk, sokszor egymás útját keresztezzük, de már szinte csak a munkahelyi dolgokról váltunk elvétve alig néhány szót.
Kiderítettem az egyik közös kollégánktól (ő már általános iskolás kora óta osztálytársa és jó barátja), hogy még sosem volt barátnője, mert akikkel össze szeretett volna jönni, azok átverték, vagy nem viszonozták a vonzalmat, a csalódásokat pedig nem nagyon tudta egyhamar megemészteni. A haverja elmondása szerint másfél évtized alatt kialakult benne az az érzés, hogy ő senkinek sem kell, ő csak egy teher a világ hátán, és ha egy nő azt mondaná, hogy tetszik neki ez a férfi, nem lenne képes elhinni neki.
Elsősorban nőtársaimtól kérdezném, hogy ti mit tennétek, ha egy ilyen helyzetbe csöppennétek egy hasonló, nektek nagyon tetsző pasival?
Nem nem rontottál el semmit! :)
Csak ezek szerint vissza húzódó típus.
Adj neki valami bátorító jelet, kezdeményezz beszélgetést, várd meg amig feloldódik. Vagy meg kérheted a barátját hogy ő is mondjon neki valami bíztatót. Szerintem nem lesz olyan sok idő :) Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!